InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevští mladíci remizovali s lídrem táborského okresu

MILEVSKO – Ve druhém přípravném utkání přivítala milevská rezerva (I. B třída, sk. C) v sobotu 29. února na domácí umělé trávě Jistebnici. Ta se pod vedením v Milevsku dobře známých fotbalistů a trenérů Michala Sokolta a Jana Švece snaží o návrat do krajské soutěže a zatím je na dobré cestě, když po podzimu vede okresní přebor Táborska. Pro mladíky z Milevska, vedené koučem Radkem Fialou, tak byl fotbalově hrající soupeř z vedlejšího okresu dobrou prověrkou. Vyrovnané utkání nakonec skončilo spravedlivou plichtou – 3:3. V první půli se vzduchotechnici dvakrát ujali vedení, když se prosadil nejprve kapitán Šimon Kutil a poté po rohu Václav Mácha, ale hosté v obou případech bleskově srovnali na 1:1, respektive 2:2.

Po změně stran se poprvé dokonce ujali vedení, ale na konečných 3:3 šťastně srovnal Vojtěch Květ. Milevský záložník napálil odražený míč bez přípravy zpoza vápna směrem na bránu a jeho relativně slabý pokus kiksem propustil jistebnický gólman k údivu všech za svá záda.

FC ZVVZ Milevsko B – 1. FC Jistebnice 3:3 (2:2). Branky: Kutil, Mácha, Květ. Rozhodčí: Ťupa. ŽK: 1–0 (Š. Komárek). Přihlíželo 30 diváků.

Sestava Milevska: Hron – Charypar, Mácha, Bulín, Š. Komárek – Jakeš, F. Milaberský, Süsmilich, Květ – Kutil, Sedláček. Střídali Šípek – Čunát a Pich.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace