Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pošťák Lacko ze SuperStar prolomil mlčení: Na tohle jsem použil milion korun ze sbírky

Pošťák Lacko ze SuperStar prolomil mlčení: Na tohle jsem použil milion korun ze sbírky
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 5 fotografií
superstar 2020
Dva roky po vyhazovu ze SuperStar už nemá většinu peněz, které mu poslali diváci. "Pošťák" Ladislav Angyal (19) tehdy obdržel šek na 1 300 000 korun. Nadějný zpěvák konečně prolomil hradbu mlčení a bez okolků řekl, na co finance padly!

Lacko Angyal patřil mezi největší miláčky diváků, ale na finále SuperStar jeho veselá písnička o pošťákovi nestačila. Životní příběh talentovaného kluka z neutěšených rodinných poměrů chytl diváky za srdce. Ve sbírce se mu složili na 1 300 000 korun.

" style="border: none; position: relative; visibility: visible; display: block; margin: 0px; padding: 0px;" height="120px" width="400px">

Jenomže pak jako by se Lacko vypařil. Dlouho o něm nebylo slyšet a lidé byli zvědaví, na co peníze použil Většinu částky investoval rozumně. S maminkou si pořídili nový byt. "Peníze mi byly odevzdané v celé výši. Z těchto peněz nám byl koupený byt v Komárnu, kde žijeme spolu s maminkou a kočičkou," svěřil začínající zpěvák, který myslel i na zadní vrátka.

Osud zbytku peněz

"25 procent peněz ze sbírky mám uložené na účtu a budou využité v případě životní události nebo krize," dodal Lacko. Studuje vysokou školu, na zpěv ale zanevřít nehodlá. "Slibuji, že v roce 2020 přijdou na svět nové hity, které nebudou jen pro děti," bil se v hruď.

Tento klučina se za troškaře označit rozhodně nedá. Vedle školy a hudby také píská fotbalové zápasy. "Jsem rozhodčí, baví mě to a mám ty nejvyšší cíle. Je to můj koníček a zároveň i jako druhá práce," uzavřel Angyal, kterého snad nikdy neopouští dobrá nálada.

Za vystoupení před vyprodanou pražskou O2 arenou inkasoval dalších 100 tisíc od Leoše Mareše (43). Co udělal, anebo teprve zamýšlí udělat, s touto částkou, si ale nechal pro sebe.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy