SuperApple Magazín 2/2020: velký test 10 klávesnic pro iPad Pro

Druhé číslo SuperApple Magazínu v roce 2020 přináší velký srovnávací test deseti pouzder s klávesnicí pro iPad. Již několikrát jsme se věnovali tématu použitelnosti iPadu v kanceláři. Nikdy jsme se ale příliš nezaměřili na to, co tuto práci může povýšit na novou, vyšší úroveň.

Rozhodli jsme se proto vybrat na trhu deset nejzajímavějších obalů s vestavěnou klávesnicí a ty poctivě používat několik hodin denně s redakčním iPadem Pro.

[HTML1]

I v ostatních, běžných recenzích jsme sestavili zajímavý mix zařízení a doplňků nejen pro počítače se systémem macOS, ale i pro mobilní zařízení s iOS. Vaší pozornosti bych doporučil například kameru Logitech StreamCam, která je užitečná pro každého, kdo aktivně videotelefonuje nebo natáčí osobní videa od svého počítače. Překvapily nás rovněž sportovní hodinky Honor Watch Magic 2, které velmi dobře fungují také s iPhony a i přes dobrou výbavu nepatří mezi nejdražší.

Pokud si předplatíte časopis v aplikaci SuperApple Magazín nebo v naší webové čtečce, dostanete zdarma všechna doposud vydaná čísla časopisu!

Tato akce neplatí pro předplatná zakoupená v systémem Alza Media a eBux.

V poslední sekci časopisu jsem se mohl zamyslet nad nastupujícím trendem zařízení s ohebným displejem, což je trend, který má v hledáčku zajímavostí i Apple samotný. A minout byste neměli ani zamyšlení nad možností použití AMD procesorů v Macích namísto v současnosti preferovaných čipů od Intelu.

Neopomínáme ani fotosekci Adama Kose nebo tradiční dávky tipů a čtenářské poradny.

Kde najdete aktuální vydání časopisu: