Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Liberečtí florbalisté zakončili základní část výhrou. Play off jim ale smolně uteklo

Nevídané drama přineslo poslední kolo základní části florbalové Superligy. Liberečtí museli vyhrát a čekat na zaváhání soupeřů z Ostravy a Vinohrad. To se nakonec povedlo jen napůl, když Ostrava prohrála, jenže Vinohrady získaly postupový bod v prodloužení utkání v České Lípě.

Liberec šel do vedení až na konci 27. minuty, kdy se trefil Valeš. Ve třetí třetině pak navýšili Dlesk a Lhota už na 3:0. Bohemka pak dvěma góly během necelé minuty stáhla na rozdíl gólu, poslední slovo ale měli domácí, když skóroval Balatka.

V tu chvíli Liberec postupoval do play off, Ostrava totiž prohrála a Česká Lípa dotáhla zápas s Vinohrady do prodloužení. Kdyby druhý bod získala ona, na osmé místo by proklouzl Liberec. Jenže Vinohrady prodloužení zvládly a vyřazovací část si zahrají ony.

FBC Liberec tak skončil na devátém místě jen vinou horších vzájemných utkání s Vinohrady. Sezona tak pro ně končí už teď.

FBC Liberec - FbŠ Bohemians 4:2 (0:0, 1:0, 3:2)

Branky: 27. Radek Valeš, 42. Tomáš Dlesk, 47. Lukáš Lhota, 58. Adam Balatka - 47. Patrik Šebek, 48. Marek Ďopan; rozhodčí: Jakub Nábělek - Radek Štengl. Vyloučení: 3:3 + Patrik Šebek (BOH) OS, využití: 0:0. Diváků: 302. Zásahy brankářů: Vít Vaníček 20 - Michal Kotouček 19.

Ohodnoť článek

Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, Ostrava, FC Slovan Liberec, Česká Lípa, Superliga florbalu, Bohemians 1905, FbŠ Bohemians

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí florbalisté zakončili základní část výhrou. Play off jim ale smolně uteklo  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.