Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Florbalistky Vítkovic si pro čtvrtfinále vybraly Střešovice. Eventuální dobrá příprava na semifinále, zní z týmu

Vědí, že série může být místy náročná, přesto volí Střešovice. Florbalistky mistrovských Vítkovic se ve čtvrtfinále play-off utkají s Tatranem Střešovice. Vítězky základní části extraligy si vybraly za soupeře tým, který skončil šestý. Druhý Chodov se rozhodl pro pražské derby se sedmými Bohemians. Celek FBC Ostrava si vybral Panthers Praha a Jižní Město se utká s Židenicemi.

Florbalistka Vítkovic Barbora Husková
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

"Víme, že série s Tatranem nebude žádná procházka růžovou zahradou. Věříme, že Tatran může kousat, může být pro nás vyrovnaným soupeřem a můžeme v jednotlivých zápasech i dotahovat a být pod tlakem. Právě proto si myslíme, že tato volba pro nás bude nejlepší přípravou na eventuální semifinále," řekla útočnice Vítkovic Barbora Husková.

Chodov se těší na pražské derby. "Chtěly jsme letos nějakou změnu a s Bohemkou jsme odehrály kvalitní zápasy, takže se moc těšíme na celou sérii," uvedla útočnice Martina Řepková.

Do Prahy se stejně jako Vítkovice vydá i FBC Ostrava k duelům s Panthers. "Pro nás je to velmi přijatelný soupeř. V základní části bylo každé utkání úplné jiné. Pantherky nás hlavně v prvním zápase dokázaly potrápit, ale věřím, že sérii úspěšně zvládneme a skvěle se připravíme na další případné kolo," uvedla nejproduktivnější hráčka základní části Michaela Mlejnková, která si v 21 zápasech připsala 73 bodů a rekordních 53 branek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články