Hlavní obsah
Článek

Zdá se to neuvěřitelné, ale první ročník koncertu Královny popu se odehrál už před dvaceti lety, kdy byla jedním z hlavních hostů Dagmar Havlová (71). Od té doby se největší ženské hlasy české populární scény setkaly na jedné scéně celkem desetkrát.

Dne 17. června se uskuteční v Hudebním divadle Karlín další koncert, který by měl být podle našich informací zasvěcen Karlu Gottovi (†80). Na nedávno zesnulou legendu zpěvačky letos zavzpomínají ve speciálním bloku hitů, byl přece jen jediným českým zpěvákem, který na show třikrát vystoupil ve společných písních.

Tato show je vedle dnes již zaniklého udílení cen Zlatý slavík jediným eventem, na který si divy nechávají šít šaty, hubnou a učí se speciální písně. Každý ročník je obsazení poskládáno tak, aby si zpěvačky vyhovovaly nejen na jevišti, ale i v zákulisí. Přeci jen je to večer nekompromisního srovnávání, každá zpěvačka chce uspět a zazářit.

Nejčastějšími interpretkami slavnostního večera byly Ilona Csáková (53) a Monika Absolonová (47). Ilona vystoupila poprvé v roce 2002 a zpívala zde celkem osmkrát, Monika se na scéně objevila o rok později a zopakovala to ještě pětkrát. Na její proměny se podívejte do galerie.

O zatím největší skandál se postarala Martina Balogová, když si na koncert pořádaný na Karlštejně nepřivezla šaty. V té době byla ještě zvyklá ze soutěže SuperStar na zástup asistentů. Na poslední chvíli bylo tak pro její róbu posláno auto z Karlštejna do Prahy.

Už teď jsme zvědaví, k jakému skandálu dojde letos. A jestli vůbec.

Reklama

Další články

Načítám