InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Generálka nevyšla. Táborsko padlo ve Vlašimi

Táborsko prohrálo 1:3 ve Vlašimi v poslední přípravě před startem jarní části ČFL. , Autor: Karolina Kabíčková

Táborsko prohrálo 1:3 ve Vlašimi v poslední přípravě před startem jarní části ČFL.     Autor: Karolina Kabíčková

VLAŠIM - Poslední přípravné utkání před startem jarní části ČFL sehrálo Táborsko v neděli ve Vlašimi. Týmy nabídly vyrovnaný poločas, ve kterém domácí vedli. Pět minut před přestávkou dohnal manko z úvodní dvacetiminutovky Emmanuel Tolno. Po změně stran už ale byla na přírodním trávníku lepší Vlašim. Remízu Táborsko neudrželo a po dalších dvou inkasovaných brankách prohrálo 1:3. V základní sestavě odehrála celý zápas nová posila Táborska Martin Janošík z Třince. Ostré utkání čeká na Táborsko v neděli 8. března, kdy hostí od 14.30 hodin fotbalisty Benešova.

 

FC Sellier & Bellot Vlašim – FC MAS Táborsko 3:1 (1:1), branky: 19. Janda, 61. Fotr, 82. Blecha – 40. Tolno.

FC MAS Táborsko: Pecháček (46. Zadražil) – Havrda (60. Almeida), Navrátil, Penc (46. Dybala), Janošík – Vozihnoj, Kučera, Schramhauser, Tolno (87. Větrovský) – Vandas (74. Icha), Musiol.

Vlašimští hýřili aktivitou od úvodních minut, jejich pokusy ovšem Pecháček likvidoval. Brankář Táborska inkasoval až po akci Janušky, kdy střelu do břevna dorazil hlavičkou do sítě Janda – 1:0. Také hostům pomohlo k brance břevno. Odraženého míče se po Vandasově pokusu zmocnil Tolno a srovnal na 1:1.

Vlašim poslala do druhého dějství hodně okysličenou sestavu a cestu za vítězstvím jí hosté usnadnili. Po dvou hrubkách v defenzivě skórovali Fotr s Blechou a bylo vymalováno – 3:1.

Trenér Táborska Miloslav Brožek označil utkání za hodně specifické. „Poprvé jsme hráli v přípravě na trávě. V prvním poločase neměl zápas tempo a ve druhém jsme soupeři branky darovali a vítězství mu usnadnili. Ještě jsme ve fázi přípravy, kdy máme k ideálu stále daleko," zhodnotil poslední přípravný duel trenér Brožek.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace