3. března 2020 • 10:20

Záchranářské počty: Jak se udrží Kladno a komu stačí jedna výhra?

Vstoupit do diskuse
0
  • Jaromír Jágr se svými Rytíři slaví velecenné vítězství nad KometouJaromír Jágr se svými Rytíři slaví velecenné vítězství nad KometouFOTO: Barbora Reichová / Sport

    Dvě kola zbývají do konce základní části extraligy a ve hře je už pouhých šest bodů. O tom, kdo se s nejvyšší českou hokejovou soutěží rozloučí, však stále není jasně a rozhodne se zřejmě až na poslední chvíli. Jaké mají všechny čtyři týmy bojující o záchranu šance?

  • Jak se udrží Litvínov

    SESTŘIH: Litvínov - Vítkovice 4:0. Jasnou výhru domácích zastínilo zranění Moravčíka
    Video se připravuje ...

    Vyhraje dnes v Olomouci, a jde se slavit. V tu chvíli by na jeho udržení nic nezměnilo, ani kdyby prohrál v posledním kole doma s Kladnem. Má lepší bilanci vzájemných zápasů. Se všemi ostatními soupeři je na tom stejně, má nejlepší pozici.

  • Jak se udrží Vítkovice

    SESTŘIH: Vítkovice - Mladá Boleslav 2:3sn. Zápas rozhodl jediným proměněným nájezdem bek Bernad
    Video se připravuje ...

    Pokud dnes získají tři body nad Karlovými Vary, je vymalováno bez ohledu na další výsledky. Protože i kdyby došlo nakonec na bodovou shodu více týmů, poslední nikdy neskončí. Ale úplně nejjednodušší variantou je zkrátka udělat dohromady o dva body víc než Kladno.

  • Jak se udrží Pardubice

    SESTŘIH: Třinec - Pardubice 2:3. Dynamo dokázalo vyhrát a přidat další důležité body o záchranu
    Video se připravuje ...

    Nemusí vyhrát všechno, stačí si hlídat body Kladna. Může ovšem nastat jeden divoký scénář v minitabulce, kdyby se všechny týmy srovnaly na 63 bodech. Pokud by Kladno vyhrálo v Litvínově o osm a víc gólů, tak spadne Dynamo.

  • Jak se udrží Kladno

    SESTŘIH: Kometa Brno - Kladno 1:2. Rytíři dokázali těsně porazit domácí celek a připsat si důležité tři body
    Video se připravuje ...

    Má se všemi soupeři negativní bilanci, takže potřebuje někoho natlačit bodově pod sebe, to je zásadní předpoklad. Teoreticky mu tak nemusí stačit ani šest bodů, když všechny týmy nad ním získají ve dvou zápasech minimálně tři.

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud