V Židovicích byl zahájen provoz střediska výroby parfémových kompozic
Oldřich Bubeníček (čtvrtý zleva) společně s ostatními účastníky slavnostně přestřihl pásku. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Litoměřice

Židovice - Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček se zúčastnil slavnostního zahájení provozu střediska výroby parfémových kompozic české firmy Aroma Praha, a. s. v Židovicích, které rozšířilo koncern AROCO-AROMA.

Slavnostního zahájení provozu střediska se na pozvání generálního ředitele společnosti Aroma Praha, a. s. Pavla Foreta zúčastnil nejen hejtman Ústeckého kraje a vedení společnosti Aroma Praha, a. s., ale také předseda Krajské hospodářské komory Ústeckého kraje Jiří Aster, ředitelka Okresní hospodářské komory Litoměřice Alena Kaiserová i starosta obce Židovice Miloslav Krejný a starostka obcí Hrobce a Rohatce Kateřina Hlaváčová. Tímto aktem došlo k rozšíření koncernu AROCO-AROMA, jehož historie sahá až do roku 1882.

Firma Aroma Praha, a. s. tvoří se společností AROCO, spol. s r. o. koncern AROCO-AROMA, který se zabývá výrobou vonných i chuťových látek a potravinářských barev v České republice. Tato česká výrobní skupina je výrobcem sladkých i kořenitých potravinářských přísad a barev, aromatických látek a barev do krmiv a krmných směsí, aromatických látek určených pro rybářské lovecké potřeby, přírodních extraktů, parfémových kompozic, syntetických vonných látek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru