Oblíbená Soudkyně Judy po dlouhých pětadvaceti letech skončí. Objeví se pak jinde?

Oblíbená Soudkyně Judy po dlouhých pětadvaceti letech skončí. Objeví se pak jinde?
Zdroj: Wikimedia Commons/David Shankbone - Treball propi, CC BY 3.0

Američanka Judy Sheindlin díky své reality show Soudkyně Judy patří k nejlépe vydělávajícím ženám showbyznysu na světě. Její populární pořad se na televizních obrazovkách objevuje už od roku 1996, teď ale míří do svého velkého finále. Pětadvacátá série bude tou poslední.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 03. 03. 2020 11:33

Judy je nesmlouvavou, racionální, ale také zábavnou soudkyní, která už v soudní síni rozřešila spoustu ošemetných případů. Její reality show běží na televizní stanici CBS, nové epizody už ale budou těmi závěrečnými.

Stříbrné výročí

„Měla jsem pětadvacetileté manželství s CBS, které bylo úspěšné. Příští rok to bude naše 25. sezona, tedy stříbrné výročí,“ uvedla Judy pro The Ellen DeGeneres Show s tím, že nadcházející díly budou skutečně poslední.

Fanoušci této oblíbené soudkyně o ni ale úplně nepřijdou, protože stanice CBS se rozhodla, že její epizody bude opakovat. Zdá se ovšem, že sedmasedmdesátiletá Judy se do hereckého důchodu ještě nechystá a možná si připraví i další sérii ze stejného prostředí. „Ještě vám to ale nemohu říct,“ dodala.

Dočkáme se nové show?

Stanice CBS v současné době vysílá 24. sérii Soudkyně Judy. Už v roce 2015 ale obě strany podepsaly smlouvu o další spolupráci, díky níž se na obrazovkách objeví i série s pořadovým číslem 25.

A co bude dál? Držitelka ceny Emmy zřejmě z rukávu vytáhne další trumf. Dokonce se spekuluje, že by nová show mohla nést název Judy Justice.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články