Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Před rokem zemřel Luke Perry: Kolegyni Lili Reinhart navštěvuje jeho duch

Před rokem zemřel Luke Perry: Kolegyni Lili Reinhart navštěvuje jeho duch
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 6 fotografií
smutné výročí
Už uběhl přesně rok ode dne, kdy na následky masivní mozkové příhody ve věku 52 let zemřel Luke Perry. Herec, kterého si diváci pamatují jako Dylana z Beverly Hills 90210, svým kolegům chybí a dodnes na něj rádi vzpomínají. Především pak ti, se kterými hrál ve svém posledním projektu Riverdale. Lili Reinhart (23) nyní dokonce tvrdí, že duch zesnulého herce ji navštívil, když spala.

Posledním projektem, na kterém Luke Perry pracoval, je seriál Riverdale natočený na motivy série komiksů Archie. Ujal se v něm role Freda Andrewse, tedy otce hlavní postavy. Mladí herci o natáčení často mluvili na Instagramu a bylo jasné, že seriálový Dylan z Beverly Hills 90210 všem přirostl k srdci.

Jako blesk z čistého nebe přišla 27. února 2019 informace, že Luke Perry leží v nemocnici v kómatu poté, co prodělal masivní mozkovou příhodu. Kolegové z Riverdale jeho rodině posílali vzkazy plné podpory a sílu mu posílali i na sociálních sítích.

Perry o svůj život statečně bojoval týden, boj však nakonec prohrál. Jeho smrt byla obrovskou ranou nejen pro rodinu, ale i pro seriálové kolegy. Ti na jeho počest natočili díl, v němž zemřela i jeho postava - všichni v něm pláčou a mluví o tom, jak skvělým byl člověkem. V epizodě si zahrála i Shannen Doherty, která v Beverly Hills 90210 hrála jeho lásku Brendu a jež se aktuálně vyrovnává s rakovinou prsu v posledním stádiu

Návštěva ze záhrobí

Herečka Lili Reinhart, která v Riverdale hraje postavu Betty Cooper, na svůj Twitter napsala, že ji Luke navštívil. „V noci se mi zdál sen, že jsem viděla Luka. Pevně jsem ho objala, plakala mu na rameni a řekla jsem mu, jak moc nám všem chybí. Myslím si, že mě navštívila jeho duše, že mi dal vědět, že se na nás z druhé strany usmívá a má se dobře,“ napsala Lili. Právě její smutek byl ve vzpomínkové epizodě Riverdale znát nejvíc.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy