Hlavní obsah

Šídlo ráčkuje a leze s tím do TV. Kdy ten šílený experiment inkluze skončí?

Pozor, satira: Tentokrát o inkluzi – kam až to všechno může zajít? Jak ráčkující Šídlo načítá audioknihy.Video: Konstantin Sulimenko, Jindřich Šídlo

 

Reklama

Investigativci z Parlamentních listů odhalili, že komentátor Seznamu Jindřich Šídlo má drobnou logopedickou vadu. A ve své pýše si troufá i namluvit audioknihu. Pojďte se přesvědčit do nahrávacího studia.

Článek

Inkluze. Pojem, kterému nikdo nerozumí, ale všichni členové hnutí Trikolóra vědí, že to je něco velmi, velmi, velmi špatného. Představte si to jako koronavirus, ale bez koronavirů. A právě protože se mediální pozornost soustředí pouze na koronavirus, musíme inkluzi řešit my.

Náš příběh začal, když jsme si všimli parádní práce investigativců z Parlamentních listů. Celá redakce dala dohromady všech svých 90 bodů IQ a přišli spolu na šokující věc. Jindřich Šídlo ráčkuje. A ne že by s tím někde jenom psal do novin – on s tím leze do televize. Šokující? Hrozivé? Ono to ale ještě není všechno.

Právě v těchto dnech, v nenápadném panelovém domě v Praze se provádí ještě horší inkluzní experiment. Pan Šídlo totiž nahrává audioknihu. A kvůli inkluzi si mu nikdo nedovolí říct, co dělá špatně. Na kameru pod příslibem, že to pan Šídlo neuvidí, však všichni jeho spolupracovníci promluvili.

Pokud máte příbuzné, které ze srdce nenávidíte, nevymyslíte lepší dárek než tuto audioknihu. V mezičase před vydáním nabízíme aspoň exkluzivní reportáž z nahrávání. Podívejte se na úvodní video.

Úvodní video je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, který můžete vidět v premiéře každé pondělí ve 20:55 na Televizi Seznam.

Archiv pořadu najdete zde.

Sledujte nás také na Facebooku a Twitteru.

Reklama

Související témata:

Doporučované