Petr Nazarov: Rok na Havajských ostrovech. Přijďte besedovat s cestovatelem
zdroj: petrnazarov.org
Co se chystá

Litvínov - Sníte o cestách do exotických krajů? Pak se můžete inspirovat na besedě cestovatele Petra Nazarova v litvínovské knihovně ve středu 11. března od 16:30 hodin.

Na programu budou zážitky ze čtyř cest a dohromady čtrnáctiměsíčního pobytu na Havajských ostrovech; vyprávění spojené s videoprojekcí o místních zvycích, tanci Hula Hula, šamanismu a léčitelství, o přírodních krásách ostrovů a putování po jednotlivých ostrovech (Oahu, Maui, Lanai, Molokai, Kauai, Big Island).

Petr Nazarov procestoval několik desítek zemí a v některých z nich na několik měsíců, či dokonce let zakotvil. O své životní vášní říká: „Na cestování je fascinující nejen objevování zajímavostí a krás různých míst na světě, ale zejména objevování sebe sama, svých možností a limitů, ale také boření mýtů a pseudopravd, které jsme ať už vědomě či podvědomě přijali za své."

Více informací o akci na webu knihovny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru