Moje šťastná hvězda

Obrovské přání se nesplnilo

Zpěvačka Lenka Filipová (66) nedávno oslavila šestašedesátí narozeniny, a na oslavě vypadaly s krásnou dcerou Lenny (26) téměř jako dvojčata.

Před časem si Lenka procházela nehezkými zdravotními problémy, a její dcera se kvůli tomu vrátila do Čech z Londýna, kde předtím žila. Mamince se už daří lépe, ale Lenny ji zatím stále nesplnila jedno z jejích velkých přání.

Každá je hudebně jinde?

Lenny potvrdila, že po hudební stránce se s maminkou rozdělují. Každá totiž směřuje jinak, ale i tak se snaží se navzájem podporovat.

Filipová má však jedno velké přání, kterým je, aby se se svou dcerou zas jednou setkala na jevišti. Zatím je ale tento její sen bohužel v nedohlednu.

Nechá tu maminku samotnou?

Lenny nad společným koncertem s maminkou neuvažuje, a její sen nebere dostatečně vážně.
Podle ní je to vzdálená budoucnost, kterou teď nechce řešit. Naopak řeší přítomnost, a zvažuje svůj návrat do milovaného Londýna.

Život tam se jí líbil a byla tam spokojená, a když už je mamince, lépe, mohla by se přeci v klidu vrátit. Očividně hledí na sebe a svou kariéru, a za maminkou přiletí jen, když se jí přitíží. Filipová to však dceři nevyčítá, snaží se jí podporovat ve všem, co čeho se pustí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden