Načerpat inspiraci pro jarní šatník, koupit si originální kousek oblečení, a tím pomoci potřebným dětem – to vše je možné na benefiční módní přehlídce Hvězdy dětem. Charitativní akci zaštítila řada známých osobností a v rolích moderátorů se představí herci Gabriela Filippi a Radovan Klučka.

I děti z dětských domovů se chtějí zdokonalovat v tom, co mají rády a právě tato akce jim má ve financování oblíbených kroužků pomoci. Na módní přehlídce, jejíž patronkou je Česká MISS Barbora Hodačová, budou k vidění modely z dílen ateliérů ArteDiva, Alena Wilson a butiku Bella Brutta. Součástí odpoledne bude i dražba modelů a její výtěžek, spolu s vybranou částkou ze vstupenek, poputuje jako příspěvek na financování volnočasových aktivit dětí z dětských domovů.

Rolí modelek se ujme řada českých slavných maminek – hereček, zpěvaček, moderátorek, choreografek, tanečnic, sochařek, malířek i sportovkyň. Těšit se lze na Petru Černockou, Terezu Mátlovou, Nelu Boudovou, Moniku Zoubkovou, Sofii Filippi, Barboru Šampalíkovou, ale též na osminásobnou mistryni světa v kickboxu Martinu Ptáčkovou nebo moderátorku Jolanu Voldánovou. Procházku po přehlídkovém mole si vyzkouší i děti z dětských domovů, které obléknou originální šaty návrhářky Renaty Glosové, butiku Bella Brutta a Merinoe. Součástí akce bude i bohatý doprovodný program.

Benefiční módní přehlídka Hvězdy dětem se koná 15. března od 16 hodin, v Divadle X10 na Praze 1. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketstream nebo v pokladně divadla. Na akci je možné zakoupit i VIP lístek, v jehož ceně je zahrnut i vstup na večířek po skončení akce, raut a setkání se slavnými osobnostmi.

Foto: Hvězdy dětem

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.