Manžel herečky Hany Ševčíkové (50), herec Marko Igonda, v současné době září na slovenských plátnech kin v krimisnímku Sviňa, a o jeho hereckém talentu není sporu. Ve skutečnosti je však nadán i v jiných uměleckých směrech, jak přiznal deníku Nový Čas. „Jsem vystudovaný restaurátor – štukatér,“ prozradil urostlý rodák ze Žiliny nečekaný detail ze svého soukromí, o kterém toho není mnoho známo. Herec si jej totiž úzkostlivě střeží.

„Bylo mi něco málo přes dvacet let, když jsem odešel z domu. Neměl jsem žádné peníze, a tak jsem si prošel různými řemesly. Dělal jsem na stavbách, boural jsem stěny, lámal skály…“ vypočítává tento vskutku renesanční muž, který se kromě Modrého kódu objevil i v seriálu Prázdniny, Život a doba soudce A.K. nebo Panelák. Umění mu je však stále blízké. „Dodnes stále modeluji, kreslím. Myslím si totiž, že herec by měl ovládat i hudbu či výtvarné umění. Nikdy jsem s tím vlastně nepřestal, jen se tím neživím.“

Před kamerou se však tento sympaťák cítí nejlépe. „Bez herectví bych vnitřně asi velmi trpěl,“ zdůraznil však Igonda. Ostatně, nebýt hereckých kurzů, nikdy by nepoznal svou ženou, známou jako Mařenku z Arabely, anebo jako potvoru Kláru Peškovou z Ulice.

Ta na svého muže, byť ten pracovně pendluje mezi Prahou, v níž společně s Ševčíkovou vychovává dcerku Máriu Anetu Elu (12), Žilinou a Budapeští, pěje samou chválu. „Za náš krásný vztah bych měla platit daň z luxusu,“ prohlásila například herečka zamilovaně na premiéře Markova posledního filmu.

VIDEO: V roce 2016 musela Hana Ševčíková odejít z Národního divadla! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Mařenka z Arabely Ševčíková musela odejít z Národního! Proč? 

Fotogalerie
50 fotografií