Pyrotechnik v lese za obcí na Litoměřicku zneškodnil šest granátů
Nalezené granáty. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřicko - Oznámení o nálezu munice přijali policisté dnes na lince 158 z Travčicka. Oznamovatel munici objevil v lesním porostu za obcí.

"Na místo byli přivoláni pyrotechnici ústecké policie, kteří nalezenou munici převzali a odvezli k likvidaci. Šlo o šest kusů funkčních dělostřeleckých granátů z období II. světové války. V souvislosti s nálezem nedošlo ke zranění osob či škodám na majetku," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Pro nálezy potencionálně nebezpečných předmětů platí vždy stejná základní pravidla - předmětů se vůbec nedotýkat, ihned přivolat policii a podle možností zajistit, aby se k nim nepřiblížil ani nikdo jiný. "Při nedodržení uvedených pravidel by mohlo dojít k ohrožení života či zdraví osob," upozorňuje tisková mluvčí policistů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru