Jaké trendy letos musíte mít na své zahradě?

Přijďte na veletrh FOR GARDEN

Na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA se jedinečný veletrh FOR GARDEN uskuteční ve dnech 26. až 29. března 2020. Díky skvělému načasování akce se můžete nejen inspirovat nejnovějšími trendy z oboru, ale bezprostředně je i zakomponovat do svých jarních zahradních a stavebních projektů.

Už spřádáte plány na jarní úpravy vaší zahrady? Nemůžete se dočkat, co nového pořídíte, zasadíte nebo kde vybudujete perfektní posezení s novým grilem? Své nápady držte pevně v hlavě a přijďte je realizovat na mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky FOR GARDEN.

Největší veletrh svého druhu v ČR

Veletrh FOR GARDEN postihuje všechny zahradní obory a komunální sféru. Jeho loňský ročník přilákal pozornost laiků i profesionálů, a do expozic na celkové výstavní ploše 5 800 m2 s 206 vystavovateli zavítalo přes 36 000 návštěvníků. Vzrůstá nejen rozloha, ale také kvalita expozic. Stánky firem prezentujících zahradní architekturu patří dnes na FOR GARDEN k designovým lahůdkám.

Novinky pro rok 2020

Na čtrnáctém FOR GARDEN zaplesá srdce každého milovníka zahrady. Prezentovat se budou prověřené produkty tradičních českých i zahraničních firem, novinky ze sortimentu pro budování teras, pergol a zimních zahrad, stavební materiály či nářadí a zahradní technika. Chybět nebude ani pestrý výběr nejnovějších grilů. Zajímavá bude také nabídka dětských hřišť a sportovišť, různých artiklů a komponentů pro komunální sféru, včetně údržbové techniky a zeleně. Již tradičně se na FOR GARDEN 2020 představí i velká řada firem nabízejících zahradní nábytek a doplňky, bazény, sauny, ale také jímky na zadržování dešťové vody a další ekologické vychytávky.

Doprovodný program

I letošní FOR GARDEN zpestří bohatý doprovodný program. V průběhu celého trvání veletrhu bude probíhat zajímavý floristický program za účasti známých osobností našeho kulturního dění, těšit se můžete i na oblíbenou soutěž středních škol a učilišť podporujících zahradní řemesla opět pod názvem OTVÍRÁNÍ JARA. Celý čtyřdenní doprovodný program bude probíhat pod vedením předního českého floristy Pavla Hrušky.

Veletrh FOR GARDEN bude opět v souběhu s dalšími tematickými akcemi. Ve dnech od 26. až do 29. března 2020 proběhnou na výstavišti PVA EXPRO PRAHA také veletrhy FOR INTERIOR, FOR HABITAT a výběrový veletrh interiérového designu DESIGNSHAKER.

Více o veletrhu FOR GARDEN na webových stránkách.

Fotografie zaslala Ing. Regina Fibichová, manažerka FOR GARDEN, FOR GASTRO & HOTEL – děkujeme.

Jaké trendy letos musíte mít na své zahradě? Jaké trendy letos musíte mít na své zahradě? Jaké trendy letos musíte mít na své zahradě? Jaké trendy letos musíte mít na své zahradě? Jaké trendy letos musíte mít na své zahradě? Jaké trendy letos musíte mít na své zahradě?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka