Hlavní obsah

Městské kulturní středisko Klatovy a taneční skupina Tennessee zvou na desátý ročník Country bálu

Novinky, Hana Jakubčíková Sádlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 7. března bude KD v Klatovech hostit desátý ročník Country bálu. Tento hudební styl představí, stejně jako v loňském roce, kapela NotaBene, hrající jak Country, tak Bluegrass. Country bál obohatí svým vystoupením taneční skupina Tennessee působící při Městském kulturním středisku Klatovy.

Foto: ilustrační foto archiv MKS Klatovy

Pozvánka na oblíbený Country bál, který pořádá MKS Klatovy a taneční skupina Tennessee

Článek

„Chtěl bych všechny ty, co se rádi baví, pozvat na zcela netradiční bál. Ano, je to Country bál, a to již X. ročník. Tento netradiční bál připravilo Městské kulturní středisko v Klatovech ve spolupráci s naší taneční skupinou Tennessee, a to na 7. března od 20 hodin. K poslechu a hlavně k tanci bude hrát již počtvrté vynikající skupina NotaBene. Během večera uvidíte předtančení skupiny Tennessee, zasoutěžíte si o pěkné ceny, o půlnoci je pro vás připraveno překvapení v podobě speciálního country vystoupení mažoretkové skupiny Grandi Ametyst DDM Nýrsko,” informoval Ing. František Čermák, vedoucí souboru Tennesse při Městském kulturním středisku Klatovy.

Během večera se o přestávkách můžete naučit jednoduché a vtipné country tance, které si pak zatančíte s ostatními.

„Tyto tance se během deseti minut naučí každý. Stačí umět počítat do osmi a vědět, která ruka je pravá a která je levá. V čem je tedy tento bál unikátní? Zatančíte si, pobavíte se, a to všechno v krásném oblečení, ve kterém je vám příjemně. Takže pokud máte rádi country a vše co k němu patří, od oblečení po Round či Square tance, přijďte do kulturního domu v Klatovech již tuto sobotu,” pozval František Čermák.

Cena vstupenky je 190 Kč. Předprodej vstupenek na www.mksklatovy.cz nebo na tel.: 376 370 922, 724 823 466.

Reklama

Výběr článků

Načítám