6. března 2020 • 09:18

Trenér Ajaxu v karanténě. Slavil narozeniny s bývalým reprezentantem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalistů Ajaxu Amsterodam nařídilo asistentu trenéra Christianu Poulsenovi a dalším dvěma členům realizačního týmu karanténu kvůli obavám z nakažení koronavirem. Všichni tři se totiž nedávno setkali s bývalým dánským reprezentantem Thomasem Kahlenbergem, u kterého byla nákaza odhalena.



Poulsen a dva fyzioterapeuti museli opustit mužstvo poté, co se s Kahlenbergem o víkendu potkali na oslavě Poulsenových 40. narozenin. "Nemají žádné příznaky, a pokud to tak zůstane, příští týden se vrátí k týmu," citovala nizozemská média mluvčího amsterodamského klubu.

V karanténě je také 16 členů dánských klubů Bröndby Kodaň a Lyngby, jejichž ligový zápas Kahlenberg navštívil po návratu z Nizozemska, kde se nakazil. Lékaři u něj nákazu koronavirem, který si celosvětově vyžádal přes tři tisíce obětí, zjistili až poté ve čtvrtek.

Oba kluby spolupracují s úřady, aby daly dohromady seznam lidí, kteří přišli na zápase s Kahlenbergem do kontaktu. Z Bröndby museli do karantény například generální manažer Ole Palma, obránce Joel Kabongo a asistent trenéra Martin Retov. Z Lyngby skončili v karanténě tři hráči.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud