Ornella Koktová se už před časem rozhodla matčiny výpady mediálně ignorovat, nestojí jí prý za to, aby na někoho takového reagovala. Její otec a Moničin exmanžel ale slova své bývalky odpálkoval.

„To je neskutečné. Ona Quentina nevídá. Je pravda, že je strašně šikovný na počítače, má je moc rád, dokáže i to, co já sám ne. Ale má i spoustu jiných zájmů. Jezdí na poníkovi, na kole, chodí do přírody. Pořád je někde. Chodíme do kina, má besídky a podobně. Je nesmysl, že by byl od rána do večera zalezlý u compu,“ řekl pro eXtra.cz Michal Štika.

„A zrovna od ní to sedí, rýpat do Pepy kvůli věkovému rozdílu, když sama má mladého frajera. Je nesoudná, to na ni sedí do posledního písmene. Jsem rád, že už nemusíme být v jakémkoli kontaktu. Dennodenně vidím, v čem jsem žil a že jde mít vedle sebe taky někoho naprosto v pohodě,“ prozrazuje Michal, který už nějaký čas žije s novou partnerkou.

A co vlastně Monika Štiková řekla? „Nepřeju jim nic zlého. Ať se jim dítě narodí zdravé a ať je Ornella po porodu taky zdravá. A i Pepovi pevné zdraví, protože až bude dítě maturovat, bude mu asi devadesát. Také jim ale přeju, aby výchovu zvládli líp než u Quentina. Aby neměli dvě děti, které budou sedět u počítače a nebudou mít vůbec přehled o reálném světě,“ uvedla.

Je zřejmé, že Monika stále nemůže překousnout to, že se od ní zbytek rodiny odvrátil. Její veřejné výpady a urážky už nikoho nebavily, a tak se rozhodli žít bez její přítomnosti. Vypadalo to, že když se odstěhovala do Německa, tak bude klid, ale ne, Štiková nedá pokoj za žádnou cenu...

VIDEO: Co vystřihli ze Štik? Dohra hádky Moniky s Ornellou!

Video
Video se připravuje ...

Co vystřihli ze Štik? Dohra hádky Moniky s Ornellou! FTV Prima

Fotogalerie
45 fotografií