Nepřehlédnutelná Rebel Wilson aneb herečka s neuvěřitelnou energií

Rebel Wilson, vlastním jménem Rebel Melanie Elizabeth Bownds se narodila 3. února 1980 v Sydney v Austrálii. Živí se nejen jako herečka, ale také jako spisovatelka. Zahrála si již spousty nezapomenutelných rolí a naposledy jsme ji mohli vidět v nejnovějším filmovém zpracování muzikálu Cats.

Úsměv a neskutečná energie

Herečka Rebel Wilson patří k těm, u kterých si jako první všichni vybaví široký úsměv plný energie. Nejvíce rolí získává v komediích, a to pro svůj přirozený komediální talent i umění rozdávat radost a energii kolem sebe. Ve svých začátcích se také proslavila díky stand-up komediím Pizza a Bogan Pride.

Jako malá vyrůstala v Sydney společně se svými rodiči a třemi sourozenci. Vystudovala práva a umění a ke kariéře herečky se dostala díky snu. Jednou v noci se jí totiž zdálo, že za svůj herecký výkon dostává Oscara. Ve svých začátcích si zahrála v několika muzikálech, ale až jako komička se dostala do širšího povědomí.

V roce 2011 se dokonce stala mluvčí pro hubnutí a výživu poučnosti Jenny Craig v Austrálii. Což je docela vtipné, protože ona sama je dost výrazné a silnější postavy a nikdy se k hubnutí moc neměla, což se rozhodla změnit na začátku letošního roku.

Dobře našlápnutá kariéra

Jen co se z Austrálie přestěhovala do USA, podepsala smlouvu s hereckým agentem Williamem Morrisem Endeavorem a ten jí sehnal její vůbec první roli v celovečerním filmu s názvem Ženy sobě. To se psal rok 2011 a od té doby se jí role jen hrnuly. Ještě v tom samém roce se objevila v komedii Pařmeni, o rok později to byl například film Jak porodit a nebláznit se, kde si zahrála postavu Janice.

Od té doby už uplynulo mnoho let a Rebel Wilson se objevila v několika dalších úspěšných filmech, převážně komediálního ražení.

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu