InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Gump – jsme dvojka - promítání filmu

    Čtvrtek 28.3 16:00 - Biograf Kotva Lidická 2110, České Budějovice

  • Basstard Beatz w. Magenta & Tony P

    Čtvrtek 28.3 21:00 - Klub K2 Sokolský ostrov 1, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 

Na úvod jara Písek vyprovodil Vltavín bůrem

PÍSEK - Po zimní přestávce, kterou třetiligoví fotbalisté FC Písek využili k poctivé přípravě, vstoupili v sobotu 7. března do jarní části soutěže. Ze třetího místa tabulky přivítali šestý pražský Vltavín. Hned od úvodních minut se do svého soupeře zakousli a zatlačili ho na jeho polovinu. Gólových šancí sice moc neměli, přesto šli po půlhodině hry šťastným gólem do vedení. To se Štěpán Holý přes jednoho z bránících hráčů protáhl do šestnáctky hostí a jeho centr před bránu Martin Abena Biholong ukázkovým vlastňákem poslal hlavou do sítě. Hned po přestávce se hosté vrhli do útoku za brzkým vyrovnáním, ale to se jim nepovedlo. Naopak, udeřilo na druhé straně. Čtyři metry před hranicí šestnáctky Vltavínu viděl sudí Drahoslav Drábek nedovolený zákrok na Antonína Presla a zadul do píšťalky, což se vůbec nelíbilo pražské lavičce v čele s internacionálem Martinem Frýdkem, jenže mu to nebylo nic platné. Míč si k přímému kopu z dvaceti metrů postavil sám postižený Presl a povedenou střelou přes zeď k tyči zvýšil vedení Písku na 2:0. Akci, která byla hřebíčkem do pražské rakve, vymyslel za dvě minuty znovu úspěšný střelec, když zatáhl po levé straně míč do vápna, míč nahrál Tomu Ulbrichovi, který ho prodloužil na Tomáše Froňka, a ten přesnou střelou k tyči dal na 3:0. V té chvíli už hostům nezbývalo nic jiného, než vrhnout všechny síly do útoku a za tuto troufalost byli potrestáni dalšími dvěma góly do otevřené obrany. Jak dobře fotbalisté Písku končili podzimní část soutěže, tak dobře začali druhou polovinu a nebezpečného soupeře poslali domů s pětigólovou nadílkou.

FC Písek - FK Loko Vltavín 5:0 (1:0)
Branky: 30. Abena Biholong (vlastní), 66. Presl, 68. a 83. Froněk, 86. Jakub Held

Ve středečních papírových Píseckých postřezích zhodnotí úvodní jarní duel trenéři obou týmů a Štěpán Holý, který byl jmenován nejlepším píseckým hráčem.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace