Bizarní dům v Beverly Hills se na realitním trhu objevil 1. března. Sídlo je zasazené v horách, přímo nad Beverly Hills, relativně na samotě, přesto však velmi dobře dostupné a v blízké dojezdové vzdálenosti k městu. Původně byl technicky vlastněn zpěvákovým otcem Philem McGrawem a jeho manželkou Robin, nicméně byl zakoupen právě pro jejich mladšího syna Jordana. Rozkládá se na ploše kolem 600 metrů čtverečních a jeho exteriéry a interiéry jsou laděny v toskánském stylu, velmi dekorativně a barevně. Některé prvky můžeme označit jako velmi výstřední, extravagantní, jako je například prosklená stěna, na níž jsou v řadách pověšeny různé zbraně.

Jordan McGraw žil v domě přibližně deset let a během té doby vtiskl domu svůj osobitý styl. Některé místnosti se nesou v duchu utopických či pohádkových děl, najdeme tu prvky připomínající díla J. R. R. Tolkiena či Lewise Carrolla. Možná právě díky svým originálním dekorativním prvkům dům známou designérku zaujal, každopádně byl prodán po pouhém týdnu, kdy byl uveden na realitním trhu, a to za plnou cenu 5,75 milionu dolarů.

Anna Shay je dlouhodobou obyvatelkou Beverly Hills a jedinou dcerou miliardářského průmyslníka Edwarda Shaye a jeho japonsko-americké manželky Ai-San Shay. Její budoucí plány s nemovitostí nejsou zatím známy, nicméně pravděpodobně se do ní nepřestěhuje, protože v Beverly Hills má jinou a větší nemovitost, takže se spekuluje o tom, že dům zakoupila jako dárek pro svého jediného 26letého syna Kennyho Kempa.

Edward Shay, zakladatel Pacific Architects and Engineers (PAE), firmy zabývající se obrannými službami, která se specializuje, alespoň částečně, na přísně tajnou práci pro vládu USA a OSN. Shay zůstal předsedou a generálním ředitelem společnosti s miliardou dolarů až do své smrti v roce 1995, po něm převzal jeho práci a pozici jeho syn Allen Shay - mladší bratr Anny. V roce 2006 rodina Shay prodala společnosti PAE firmě Lockheed Martin za částku 1,2 miliardy dolarů.

Když vstoupíte do hlavního foyer, na první pohled vás musí zaujmout rozložité schodiště spojující přízemí s hlavním patrem. Nad ním visí mohutný lustr osvětlující prostor. Schodiště je zdobeno kovovými motivy připomínajícími živé kořeny stromů, které se plazí v prostoru, a kovové prvky na lustru připomínají tající rampouchy. Jako bychom se najednou přenesli do země Pána prstenů. A ve stejném duchu najdeme i nábytek – židle připomínající pařezy vyrostlé ze země, stropní osvětlení ve tvaru visících lián či rampouchů, prosklený a osvícený bar nebo stopy připomínající zamrzlou zemi.

V přízemí se nachází formální obývací pokoj, pracovna, kuchyně s formální jídelnou a rodinný pokoj a dále dvě koupelny, zatímco zbylé čtyři koupelny a pět ložnic najdeme v prvním patře. Z přízemních místností vedou dveře přímo na terasu a zahradu, která skýtá mnoho příjemných zákoutí k odpočinku. Kromě toho najdeme na terase kompletně vybavenou kuchyň na zahradní party a barbecue a také veškerý zahradní nábytek, velmi moderní a pohodlný.