Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Pixabay

Odborníci z facebookové skupiny Pleteme, vyšíváme a neočkujeme zjistili, kdo stojí za koronavirem

Jak se koronavirus šíří celou planetou, derou se na povrch různé otázky, na které lidé neznají odpověď? Kde se koronavirus vzal? Co je jeho účelem? Může za to USA? A proč to právě USA udělalo? Těch otázek je mnoho a odpovědí ještě víc.

Profesor Molnár z institutu pro alternativní fakta, který nemá podporu žádné akademické obce ani v zákoně tvrdí, že za koronavirem stojí přímo americká vláda, která rozšířením viru v Číně sleduje hlavně své ekonomické zájmy. Profesor Molnár se proslavil zejména svou metodou léčby lupénky čistidlem do bazénů, kdy úspěšně zbavil několik dětí lupénky i života. 

„Sleduju to už dlouho. Může to být tak pět šest let. Americká vláda vyvíjí koronavirus od konce devadesátých let a nyní přišel čas ho vypustit do světa. Cílem je destabilizovat Čínskou ekonomiku a udělat z USA znovu světovou velmoc,“ je přesvědčen profesor Molnár z institutu pro alternativní fakta. 

Profesor Molnár není se svou teorií osamocen, neboť spousta dalších odborníků se domnívá, že za rozšířením viru stojí USA.

Podle odbornic z facebookové skupiny Pleteme, vyšíváme a neočkujeme však za virem nestojí samotná vláda,  nýbrž farmaceutické společnosti, které vypustily vir, aby mohly za draho prodávat vakcíny.

„Copak to nevidíte? Je to do očí bijící. Americké farmaceutické firmy vyvinuly tento vir, aby zbohatly. Nechají ho pár měsíců rozšířit, pomřít ještě pár tisíc lidí a pak s velkou slávou uvedou na trh vakcínu. Vždyť je to takhle se vším. S tetanem, spalničkami, prostě se vším. Jedinou obranou je neočkovat, protože oni do těch vakcín ještě dávají autismus, aby nás ovládli,“ je přesvědčena odbornice Dagmar z facebookové skupiny Pleteme, vyšíváme a neočkujeme, která ve volném čase plete svetřík pro svou mrtvou dceru, která zemřela na záškrt, protože nebyla očkovaná, ale zase neměla autismus.

Odborníci z facebookové skupiny se vesměs s paní Dagmar ztotožňují a svorně tvrdí, že očkování je zlo a že sebe ani své děti proti koronaviru rozhodně očkovat nedají.

Co se týče toho, zda je Amerika vina či nikoliv, panuje mezi odborníky na sociálních sítích nezvyklá shoda. Nemusí se však jednat přímo o vládu nebo farmaceutickou firmu. Například podle specialisty na alternativní fakta a odborníka na tajné spolky, která vládnou světu, Oldřicha Kladného, zakladatele a jediného moderátora facebookové skupiny „Ilumináti tě vidí“, stojí za rozšířením koronaviru právě ilumináti. Podle něho si tím chtějí upevnit moc a hlavně si připravují půdu pro ještě smrtelnější chorobu, kterou vyvíjejí v tajné centrále v Utahu a kterou vyšlou mezi lidi příští rok.

Seznam viníků, kteří stojí za rozšířením koronaviru, tím však nekončí. Odborníci z Facebooku houfně ukazují i na jiné. Uvedeme nyní pouze jmenovitě ty nejčastěji zmiňované viníky:

- Evropská unie

- imigranti

- Merkelová

- Kalousek

- Soros

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pokud chcete číst něco, co se skutečně stalo, pusťte si rozhovor s kardiologem Pirkem, který tvrdí, že koronavirem příroda reguluje přemnoženou lidskou populaci.