InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parádní start! Táborsko zahájilo jaro pětigólovou nadílkou

Kapitán Jakub Navrátil přivedl Táborsko k přesvědčivému vítězství nad Benešovem 5:1. , Autor: Josef Janda

Kapitán Jakub Navrátil přivedl Táborsko k přesvědčivému vítězství nad Benešovem 5:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Fanoušci fotbalu se po zimní přestávce konečně dočkali. V neděli odpoledne začala v Táboře druhá část letošních bitev Táborska v třetí nejvyšší soutěži. Hned na úvod se svěřenci trenéra Miloslava Brožka představili svým fanouškům v ofenzivní síle. O záchranu bojujícímu Benešovu nasypal podzimní mistr pět gólů a vypráskal Středočechy 5:1. Táborsko tak prokázalo, že i po odchodech kvalitních fotbalistů Condeho a Toutoua střílet góly nezapomnělo. Například útočník Zbyněk Musiol si vítěznou brankou připsal už desátý zásah v sezoně a nadále úspěšně bojuje o nejlepšího střelce soutěže.

 

Duel rozehráli lépe hosté a už po osmi minutách poslal dalekonosnou ránu do Zadražilovy šibenice Jakub Vosáhlo. Nádherná branka byla ovšem jedinou, kterou hosté předvedli. Táborští během deseti minut otočili dvěma údery ze vzduchu. U první Vozihnojovy trefy si připsal asistenci nový člen sestavy Martin Janošík. Po přestávce už domácí koncertovali podobně jako na podzim a přidali další tři góly. Po jasném vítězství se Táborsko vrátilo na první místo, které si na necelých pět hodin užilo po dopoledním utkání béčko Sparty. V příštím kole vyrazí Táborsko k souboji s dalším týmem z tabulkového suterénu. Rozstřílí i předposlední Sokol Hostouň?

FC MAS Táborsko – SK Benešov 5:1 (2:1), branky: 13. Vozihnoj, 19. Musiol, 54. Kučera, 75. Almeida, 78. Vandas – 8. J. Vosáhlo, rozhodčí Hájek – Urban, Hanáková, ŽK (1-4): 35. Vozihnoj – 18. Engelmann, 32. Vrňák, 53. Filip, 75. Brokeš, 772 diváků.

FC MAS Táborsko: Zadražil – Almeida (76. Dybala), Navrátil, Penc, Havrda (79. Jáša) – Vozihnoj (85. Větrovský), Schramhauser (83. Icha), Kučera, Janošík – Tolno (67. Vandas), Musiol.

SK Benešov: Rotbauer – Filip, Pedro, Ježdík, J. Vosáhlo – Srb, Engelmann, Vrňák (72. Urban), Dufek (64. Krasnyanyk) – Kalod (79. Meszáros), Brokeš (79. O. Vosáhlo).

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete další podrobnosti. Trenér Táborska Miloslav Brožek se zamyslí nad nepříjemnou situací z úvodu zápasu. Prozradí také, proč nevnímá Benešov jako soupeře ze spodku tabulky. Jak vidí brankářský post? Bude Adam Zadražil na jaře jedničkou?

Posila z Třince Martin Janošík zhodnotí svůj výkon v prvním ostrém zápase za Táborsko a okomentuje výkon celého mužstva. Vysvětlí, proč nevnímá přesun z druholigového Třince do Táborska jako kariérní sešup.

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace