Býmová v kriminálce Místo zločinu Ostrava: Znetvořili ji kvůli útoku kyselinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Býmová v kriminálce Místo zločinu Ostrava: Znetvořili ji kvůli útoku kyselinou!

Dominika Býmová
Dominika Býmová (Herminapress.cz)

Se znetvořenou tváří ji museli vodit za ruku. Dominika Býmová (32), známá jako krásná servírka ze seriálu Most!, se dnes představí v kriminálce Místo zločinu Ostrava jako oběť politá kyselinou. Natáčení bylo však náročnější, než čekala.

 

Tvůrci krimiseriálu se tentokrát inspirovali reálným příběhem mladé a krásné ženy, která byla napadena neznámým mužem. Polil ji kyselinou, a i když útok přežila, spálil jí oči a způsobil otřesné zranění ve tváři.

Čtyři hodiny bolesti
„Chtěli jsme divákovi ukázat, jak strašné dopady takového činu ve skutečnosti jsou. Výroba masky tak byla hodně realistická a náročná,” prozradil producent seriálu Martin Froyda. „Tvořili ji na mně čtyři hodiny a pak se další čtyři hodiny sundávala. Musím, ale přiznat, že to bylo poměrně bolestivé, ale samozřejmě jsem chápala, že to patří k mé práci,” vzpomínala na natáčení Dominika Býmová.

Chmury v mlze
Většinu natáčení musela mít mléčně zabarvené čočky a viděla tedy jen velmi málo. „To pro mě asi bylo úplně nejtěžší. Být celý den za nějakou mlžnou stěnou. Všude mě museli vodit za ruku,” svěřila deníku Aha!. A přiznala, že si občas musela sáhnout emočně dost hluboko. „Tím, že jsem neviděla, tak jsem se dokázala poměrně dobře vcítit do té své postavy, až jsem měla opravdu zvláštní pocity. Někdy na mě padly chmury a já hodně přemýšlela nad dívkou, které se tento příběh skutečně týká. Nebylo to pro mě úplně jednoduché,” popsala deníku Aha! své pocity.

Někdo trpí celý život
„Víte, já jsem věděla, že tohle je jen maska, ale jsou ženy, které po čtyřech hodinách masku sundat nemohou a musí se s tím potýkat celý život. Obdivuji jejich neuvěřitelnou sílu a musím říct, že lidé, kteří něco takového někomu spáchali, si podle mě zaslouží podstatně vyšší tresty,“ dodala Dominika.

Chvíle mlčení
I u zpracování takto náročného tématu se však našly i příjemné okamžiky. „Občas to s kolegy bylo až humorné. Já jsem je moc neviděla a oni, když mě viděli poprvé, tak vždycky nejdřív chvíli mlčeli a já jsem si v tu chvíli představovala celé spektrum emocí. Ale všichni byli moc fajn, a jak mne vodili za ručičku, tak jsme vlastně všichni měli takový hezký blízký vztah,” usmívala se herečka, kterou po víceméně televizním roce čeká sezona hlavně na divadelních prknech. „Navíc se snažím pracovat na své módní značce, děláme ekologickou, udržitelnou módu. Je toho skutečně hodně, ale já svou práci opravdu miluji,“ usmívala se Býmová.

  Kriminální rapsodie
V epizodě s názvem Kyselina se mimo jiných v roli podezřelých a jejích nejbližších představí i slovenská herečka Zuzana Kronerová (67) a klavírista Melody Makers Miroslav Lacko (39). Talentovaný muzikant zaujal Jana Hřebejka (52), když hrál Rapsodii v modrém s Berlínskou filharmonií a režisér tak měl pro roli láskou zhrzeného pianisty okamžitě jasno. Kdo z podezřelých tento hrůzný čin spáchal diváci mohou zjistit už dnes ve 20.10 hod na ČT1.

Býmová z Ordinace a Přístavu v erotické talk show: O upoceném sexu před kamerou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.