Tvůrci krimiseriálu se tentokrát inspirovali reálným příběhem mladé krásné ženy, která byla napadena neznámým mužem. Polil ji kyselinou, a i když útok přežila, spálil jí oči a způsobil otřesné zranění ve tváři. „Chtěli jsme divákovi ukázat, jak strašné dopady takového činu ve skutečnosti jsou. Výroba masky tak byla hodně realistická a náročná,“ prozradil producent seriálu Martin Froyda.

„Tvořili ji na mně čtyři hodiny a pak se další čtyři hodiny sundávala. Musím, ale přiznat, že to bylo poměrně bolestivé, ale samozřejmě jsem chápala, že to patří k mé práci,“ vzpomínala na natáčení Dominika Býmová.

Většinu natáčení musela mít mléčně zabarvené čočky a viděla tedy jen velmi málo. „To pro mě asi bylo úplně nejtěžší. Být celý den za nějakou mlžnou stěnou. Všude mě museli vodit za ruku,“ svěřila deníku Aha!. A přiznala, že si občas musela sáhnout emočně dost hluboko.

„Tím, že jsem neviděla, tak jsem se dokázala poměrně dobře vcítit do té své postavy, až jsem měla opravdu zvláštní pocity. Někdy na mě padly chmury a já hodně přemýšlela nad dívkou, které se tento příběh skutečně týká. Nebylo to pro mě úplně jednoduché,” popsala deníku Aha! své pocity.

„Víte, já jsem věděla, že tohle je jen maska, ale jsou ženy, které po čtyřech hodinách masku sundat nemohou a musí se s tím potýkat celý život. Obdivuji jejich neuvěřitelnou sílu a musím říct, že lidé, kteří něco takového někomu spáchali, si podle mě zaslouží podstatně vyšší tresty,“ dodala Dominika.

VIDEO: Býmová z Ordinace a Přístavu v erotické talk show: O upoceném sexu před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Býmová z Ordinace a Přístavu v erotické talk show: O upoceném sexu před kamerou! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií