Tahle prohra nás může stát titul, obává se Casemiro

09.03.2020, 19:02
Aktuality
Porážka 1:2 na půdě Betisu může podle záložníka Realu Madrid Casemira stát jeho tým zisk mistrovského titulu. Brazilec to prohlásil poté, co jeho tým nedokázal navázat na vítězství v El Clásicu proti Barceloně a znovu rivalovi přepustil první místo.

Real prohrál v Seville po gólech Sidneiho a Cristiana Tella. Jedinou jeho branku vstřelil z penalty Karim Benzema. Madridský klub tak prohrál čtvrtý zápas z posledních sedmi napříč všemi soutěžemi.

"Tohle nás může stát ligový titul," zlobil se po zápase Casemiro. "Musíme myslet na každý jeden zápas zvlášť. Pokud ale chceme ligu vyhrát, tak si nemůžeme dovolit odehrál zápas na takové úrovni jako dnes. Prostě jsme nehráli dobře a Betis byl lepší než my," řekl Casemiro.

"Můžeme soupeři jedině pogratulovat a pokračovat v naší práci, abychom se zlepšili a příště hráli zase tak, jak jsme to dokázali proti Barceloně," dodal.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
pantondavo

Barca snad podrží

Reagovat
Pharrell

Táhni z Realu , Case.

Reagovat
valloire

klídek

Reagovat
Y.N.W.A

Sezona kriplu, rikam to uz od listopadu.. Vsechny velke kluby zazivajngeneracni obměnu... To Clasico jim spadlo fakt z hury, jak rikal Pique, je to opravdu skoda neporazit takovej Real... Jenze hraje v takovyhle Barce, bohužel

Reagovat
pantondavo

Přesně, ona by totiž byla i škoda neporazit takovou barcu no.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Je to oboustranné

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Filipow
Reagovat
smazaný uživatel

11 kol do konce na cele 2 body odstup .. oba jeste budou ztracet alespon maji vzajemnou motivaci

Reagovat
Unique

Jak říkáš 33 bodů je pořád ve hře. Může to dopadnout, jakkoliv..

Reagovat
smazaný uživatel

každá porážka a určitě ještě nějaká přijde a to bude říkat u každé ztráty ?

Reagovat
ADM

Italy will close their borders and absolutely no one can leave the country if it's not for a very justified cause. Barça - Napoli is now closer to being suspended than to be played behind closed doors.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
mxyzptllk

doufám, že fakt bude

Reagovat
Hristo Stoichkov

S Neapolí oficiálně bez diváků. Nepřipadá mi úplně šťastný přivírat oči a za podmínek, které momentálně v Evropě panují, nadále hrát. Je to spíš čekání na zázrak, který podle všeho není na obzoru, ba naopak. A kluby budou bez obrovských příjmů ze vstupného stejně krvácet.

Reagovat
technecium

Měli odlozit všechny soutěže do odvolani.

Reagovat
smazaný uživatel

To můžou, ale pak je možné, že se to jak v LM tak jednotlivé ligy ani neodehrají protože odvolání přijde třeba v červenci. Takže teď se snaží aby se to nějak dohrálo, i když to asi taky není ideální, ale asi lepší, než anulovat letošní ročníky.

Reagovat
technecium

Vsak zdravi je vic než ligy. Ukoncit ligy ted za současnýho stavu, rozdat tituly a uvidime se na konci srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončit ligy a rozdávat tituly A o postupujících do LM/EL rozhodneš jak? některý mají třeba o zápas mín, teď nemyslím jen ve španělsku. A co domácí poháry a LM? tam si hodí týmy mincí? By tě ten titul ani nemohl tešit...Proto hraní bez fanoušků je podle mě ideálním krokem, protože situace ve Španělsku není tak katastrofální jako v Itálii, takže bych se snažil dohrát co nejvíc a uvidí se podle situace. Ta situace s Neapolí je dost blbá, tam bych to asi 14 dní odložil, nechal Neapol 14 dní v karanténě trénovat a pak by se to mohlo odehrát.

Ale to ukončení mi přijde zbytečně radikální momentálně a přiklonil bych se k němu až by opravdu dál nešlo a zbývali by třeba 2-3 zápasy. Protože když bys takle ukončil všechny ligy z důvodu, že je to nebezpečný, tak to by pak měli ukončit i všechny obchody, pošty a práce a člověk by měl být jen doma.

Reagovat
ADM

Tak to nebude nikde si myslím, potrebuješ poznať postupujúcich, zostupujúcich atd, skor sa ročníky anulujú.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele