Most letos opět udělí Cenu města. Kandidáty můžete nominovat do konce května
Primátor Jan Paparega (uprostřed) s držiteli ceny Květou Hasilovou a Milanem Al-Ashhabem. Foto zdroj: Mostecké listy
Most

Most - Máte ve svém okolí někoho, o němž se domníváte, že se zasloužil o rozvoj či popularitu našeho města?

Znáte úspěšného vědce, umělce, lékaře či kohokoli dalšího, kdo svou prací pomáhá vytvářet pozitivní image Mostu? Vážíte si svého šéfa, učitele, profesora? Domníváte se, že by jeho práce a morální hodnoty měly být oceněny? Pak neváhejte a navrhněte jej jako kandidáta na Cenu města Mostu. Své návrhy můžete zaslat na odbor školství, kultury a sportu mosteckého magistrátu do 31. května.

Pokud tedy znáte vhodnou osobnost a rozhodli jste se ji navrhnout, pak prosím stručně do jedné věty definujte přesnou formulaci, zač by měla být právě této osobnosti cena udělena. Svůj návrh poté můžete opřít dalšími písemnými argumenty.

Obnovení udělování ceny začalo znovu v roce 1989, kdy ji převzalo Občanské fórum Divadla pracujících a Občanské fórum Mostecka. V dalších letech si ji odnesla řada dalších osobností, například výtvarník Josef Zedník, lékař František Krtička a kolektiv chirurgie či fotbalista Josef Masopust. Naposledy, tedy za rok 2018 cenu získali hudební pedagožka Květa Hasilová a houslista Milan Al-Ashhab.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru