Vtip, který nás rozplakal a rozesmál zároveň: Adam Mišík se prý bude rvát v kleci. Lol

Smáli jsme se Biebrovi, když chtěl zápasit s Tomem Cruisem. Je tedy fér se teď vysmát i jednomu z nejnemužnějších zpěváků Česka Adamu Mišíkovi, který dostal stejně debilní nápad, jako Bíbře.

V titulku sice píšeme, že je to vtip. Doufali jsme že je, ale prý je to bohužel realita. Adam Mišík absolvoval asi zhruba dva tréninky MMA pod vedením bývalého slávistického chuligána a dnes zápasníka Matúše Juráčka a narostla mu ramena natolik, že si řekl, že je už čas zkusit nějaký ten zápas.

I přestože si po posledním tréninku stěžoval, že si při prvním bouchnutím do boxovacího pytle zlomil nehet na ruce, tak se spojil se začínající organizací IAF a dokonce se s nimi prý domluvil na svém prvním soupeři.

Tím má být moderátor Jakub Kotek. Neplést prosím s Vojtou Kotkem. Tenhle Kotek je tak o 40 kilo lehčí a proslavil se jako jeden z nejmizernějších MMA komentátorů v Česku. 

Tak s tímhle týpkem si to má Mišík brzy rozdat. Nejspíše podle pravidel MMA. Za nás by byl ale vhodnější boxerský zápas, protože se nehodláme koukat na tyhle dva nemuže, jak se po sobě válí na zemi.

Musíme se pozastavit také nad další věcí. Je sice hrozně fajn, že díky celebritám, jako je Marpo, Rytmus či Kuba Štáfek, roste zájem o bojové sporty v Česku, ale jak se asi pak musí cítit ti nadupaní fighteři, kteří dřou několik let v kuse dvakrát denně, shazují váhu a pak vlezou do zaplněné arény a vidí samé třináctileté holky s fotkou Adama Mišíka, který si ještě nedávno zkratku MMA pletl s MDMA?

(Kdo neví, co je, napište pro vysvětlení na mail posilamsvojekozi@jmp.cz a pošlete kozi.)

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
8251
23476