QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vyhlášení ankety Žebřík se odkládá. Organizátoři hledají náhradní termín

10.03.2020 18:28

Udílení cen Žebřík, které se mělo v DEPO2015 v Plzni uskutečnit v pátek 13. března, se kvůli obavám ze šíření koronaviru, uskuteční v náhraním termínu.

1

Ředitel ankety Jarda Hudec seznámil s aktuální situací zástupce médií na úterní tiskové konferenci v plzeňském areálu DEPO2015. "Rádi bychom akci uspořádali v náhradním termínu. Máme podporu všech umělců, kteří měli koncertně vystoupit. V souladu s jejich časovými možnostmi se pokusíme najít vhodný termín," uvedl.

O novém datu konání by mohlo být jasno do dvou týdnů. Záleží však na tom, jak dlouho bude preventivní opatření vlády trvat. Vstupenky na akci zůstávají v platnosti. 

O vítězích hudební ankety Žebřík rozhodli fanoušci v průběhu ledna a února SMS a internetovým hlasováním. Nejvíce nominací získal Tomáš Klus. Účast na vyhlášení jako koncertní hosté přislíbili Michal Prokop, Monkey Business, Marpo & TroubleGang, John Wolfhooker i Mňága a Žďorp. Jako moderátoři večera byli oznámeni Marek Taclík a Iva Pazderková. Všichni jmenovaní projevili zájem zúčastnit se akce v náhradním termínu. 

FOTO: iREPORT

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24