PES FEST 2019

PES FEST 2019 – báječný den pro psa i celou rodinu

V pořadí již 7. ročník této akce proběhne v neděli 16. 6. 2019, od 12 do 17 hodin, v parku Na Pankráci, v Praze 4. Moderování akce se i letos ujala Patricie Solaříková. Pořadatelem akce je městská část Praha 4 a zakladatelkou Lucie Michková, zastupitelka MČ Praha 4. Hlavním partnerem této skvělé akce je již od jejího 1. ročníku Nadace na ochranu zvířat.

Návštěvníci se mohou těšit na pestrý a zábavný program, který bude plný rozmanitých ukázek sportovních, zájmových, volnočasových i profesních aktivit se psy. V rámci programu proběhnou vystoupení odborníků, představení útulků pečujících o opuštěné psy nebo zábavné a dovedností soutěže pro návštěvníky se psy. Můžete se těšit i na oblíbenou psí soutěž Sympaťák PesFestu 2019.

Na stánku Nadace na ochranu zvířat bude pro návštěvníky akce k dispozici bezplatná registrace psů do PetFamily – centrálního registru zvířat (www.centralniregistrzvirat.cz), který provozuje nadace a také bezplatná psí poradna. Návštěvníci se na nás budou moci obracet v otázkách problémového chování psů, výcviku a výchovy, péče a výživy apod.

Na akci bude opět velký výběr vystavovatelů, v jejichž stáncích si můžete zakoupit chovatelské potřeby, vybavení pro psy, krmivo a pamlsky. Přítomno bude i několik útulků, které budete moci podpořit. Budeme se na Vás těšit na PesFestu 2019.

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.