DEN PRO ZDRAVÍ PSA & JEHO ČLOVĚKA

V pořadí již 2. ročník této akce proběhne ve středu 19. června 2019, od 14 do 18 hodin, v Zahradě Portheimka, Praha 5 – Smíchov (přímo u metra Anděl). Pořadatelem akce je časopis HAF & MŇAU a zakladatelkou Kateřina Kašparová, vydavatelka a šéfredaktorka časopisu. Hlavním partnerem této báječné akce je již od jejího 1. ročníku Nadace na ochranu zvířat.

Akce je pořádána pro širokou veřejnost – zejména z řad majitelů psů a zájemců o zdravý životní styl. Těšte se na ukázky zajímavých aktivit se psy a nabídku produktů pro zdravý život (psů a lidí), prodejní stánky se zdravými produkty a také prezentace vybraných psích útulků, jimž mohou návštěvníci akce přinést nebo na akci přímo zakoupit vhodné dárky (krmivo, pamlsky, chovatelské potřeby a vybavení, hračky aj.). Díky bohatému programu se návštěvníci dozvědí, jak mít zdravého psa, jak jemu i sobě zlepšit fyzickou i psychickou kondici.

Na stánku Nadace na ochranu zvířat bude pro návštěvníky akce k dispozici bezplatná registrace psů do PetFamily – centrálního registru zvířat (www.centralniregistrzvirat.cz), který provozuje nadace a také bezplatná psí poradna. Návštěvníci se na nás budou moci obracet v otázkách problémového chování psů, výcviku a výchovy, péče a výživy apod.

Na akci NEbude povoleno volné pobíhání psů, povinné je mít psa na vodítku (bude striktně vyžadováno!) – v zájmu klidného a bezproblémového průběhu akce.

Těšíme se na setkání s vámi na této parádní akci.

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.