Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Producent Horizon Zero Dawn nechápe kritiku vzniku PC verze

Lidi, proberte se.

Včerejší oficiální potvrzení PC verze Horizon: Zero Dawn rozdmýchalo hodně vášní.

Zejména mezi některými majiteli původní PS4 verze, kterým se ani trochu nelíbí, že jejich konzole tímto krokem přichází o významnou exkluzivitu, kterou se mohli vytahovat před kamarády a ospravedlnit tak svou investici do PS4.

Na hněv nashromážděný na sociálních sítích, kde se bohužel může vyjádřit kdejaký anonymní jouda (třeba tento), se dokonce rozhodl zareagovat producent původní verze hry, Sam Sharma:

"Proboha, lidi, co se to s vámi stalo zlého? Udělali jsme hru, užili jste si ji. Nyní si ji bude moci užít ještě více lidí. To snad nějak ubírá vašemu užití si hry? Prosím, buďte k sobě laskaví. Váš požitek ze hry se nijak nesníží či nezhorší, když si ji zahraje více lidí."

Horizon pro PS4 vyšel před více než třemi lety, v únoru 2017, takže se mělo za to, že vlastníky originálu nemusí extra trápit, když po tak dlouhé době zamíří i na počítače. Pro Sony to bude v létě báječná reklama na spekulované pokračování hry už pro PlayStation 5, i výkladní skříň, co holandské studio dokáže vymáčknout z výkonnějšího hardwaru v současných PC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Horizon: Zero Dawn

PS4, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments