Karlovarský festival získává za partnera Mattoni

středa, 11. března 2020, 18:40 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Mattoni 1873 se stala partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

Generální ředitel Mattoni 1873 Alessandro Pasquale a prezident MFF Karlovy Vary Jiří Bartoška, zdroj: Mattoni 1873.

Generální ředitel Mattoni 1873 Alessandro Pasquale a prezident MFF Karlovy Vary Jiří Bartoška, zdroj: Mattoni 1873.

Novým partnerem 55. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se stala společnost Mattoni 1873 (dříve Karlovarské minerální vody). Dohodu o partnerství stvrdili ve středu 11. března svým podpisem prezident MFF Karlovy Vary Jiří Bartoška a generální ředitel Mattoni 1873 Alessandro Pasquale.

„Podpora kultury byla vždy v naší DNA a těší mne, že partnerstvím s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary můžeme navíc podpořit místo, kde se před téměř 150 lety zrodila naše firma a kde pramení legendární značka Mattoni,“ říká Alessandro Pasquale.

Značka Mattoni je již partnerem Národního divadla a Národní galerie, spolupracuje s Akademií výtvarných umění i mladými umělci a podporuje sportovní běžecké událostí RunCzech a Mattoni Free Run. Pro karlovarský festival se stává i oficiálním nápojem, čímž nahrazuje dosavadní Karlovarskou Korunní.

Do Karlových Varů přesune značka také svůj Mattoni koktejl festival, který se v minulých letech konal v Praze. Letos se uskuteční 4. července, kdy v lázeňském městě představí známé umělce české hudební scény a nealkoholické koktejly.

Zároveň se Mattoni do Karlových Varů vrací také s barmanskou soutěží Mattoni Grand Drink, která zde před 23 roky začala psát svou historii a už deset let je oficiálním Mistrovstvím světa v míchání nealkoholických koktejlů. V Grand hotelu Pupp tak 27. června poměří své síly nejlepší barmani z různých zemí .

Mezi hlavní partnery karlovarského festivalu patří Vodafone, Accolade, Innogy či Mall.cz. Poslední dva roky je festival bez podpory generálního partnera, kterým byla do roku 2018 skupina ČEZ.

-stk-