Oprava semaforů zkomplikuje průjezd rušnou křižovatkou na Lochotíně

12.03.2020 12:32

Další uzavírka zkomplikuje provoz v Plzni na Lochotíně. V rámci rekonstrukce Studentské třídy musí řidiči počítat s omezením na křižovatce s Gerskou ulicí.

FOTO_QAP_CZ (5)

Během druhé etapy rekonstrukce Studentské ulice dojde k dopravnímu omezení na křižovatce ulic Studentská a Gerská. Důvodem jsou úpravy semaforů. Řidiči tady musí počítat s komplikacemi od 21. března do 5. dubna.  V tomto období bude vypnuto světelné signalizační zařízení. "Kromě vozidel MHD bude zakázán průjezd křižovatkou příčně přes tramvajové těleso. Objízdná trasa je navržena ulicemi Lidická, Alej Svobody a Karlovarská,“ sděluje policejní mluvčí Veronika Hokrová.


Řidiči, kteří budou přijíždět z centra města, mohou křižovatku přejet přímým směrem jedním jízdním pruhem a odbočit doprava  k Lidické ulici. "V opačném směru jízdy budou moci řidiči projet pouze přímým směrem do centra města. Řidiči, kteří budou k dané křižovatce přijíždět po vozovce ulice Studentské ve směru od ulice Lidické, mohou na dané křižovatce odbočit pouze doprava na vozovku Gerské ulice,“ sděluje mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24