Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vojtek hasí „koronaaféru“ své ženy, přilévá tím jen olej do ohně a lidé zuří

    Roman Vojtek to za slova své manželky Petry dost schytal. | foto: Instragram Romana Vojtka

    I když teď má většina herců kvůli koronaviru nucené volno, Roman Vojtek (47) má plné ruce práce. Snaží se uhasit požár, který rozpoutala jeho žena Petra (33), již aktuálně zajímá hlavně to, kde by jí mohli zaplatit peníze za zrušená představení.

    Lyžovačka v Rakousku, dovolená na Maledivách, domek za Prahou. Nedá se říct, že by si Roman Vojtek a jeho manželka Petra žili špatně. Herečku ale aktuálně zajímá hlavně to, kde by jí mohli zaplatit peníze za zrušená představení, na něž dopadl zákaz akcí nad sto lidí v souvislosti s koronavirem.

    „Jak to, že dávají rozkazy pod pokutou, berou práci tisícům lidí, ale nejsou schopni finančně zabezpečit své občany, když platíme férově takové daně a mnozí DPH,“ rozhořčila se Petra Vojtková a jistě netušila, co tím rozpoutá za peklo. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a asi nepřekvapí, že pochvalné rozhodně nebyly. 

    A tak se rozhodla uhasit to pár příspěvky na Instagramu. Vysvětluje, jak to myslela dobře a jak se vlastně přes noc stala ambasadorkou a ochranitelkou všech v nouzi včetně maminek na mateřské a malých živnostníků a že ten ublížený status o kompenzacích byl i kvůli nim, ne snad kvůli vlastním honorářům.

    Jenže pozdě bycha honit!

    „Bože, co to ta vaše kváká v těch videích? Nejdřív chce od státu kompenzace, chudinka, a pak jako chápavě mele o zdraví a bezpečnosti? Dostala čočku, co? Tak to chtěla napravit, ale jen v tom hovně šlape dál,“ nešetřila ostrými slovy jedna Terka, které Petřina slova nepřijdou dvakrát upřímná. 

    „Milá Terezko, děkuji vám za vaši podnětnou a inteligentní zprávu. Hned jak se probudí, dostane čočku i ode mě. Přeji vám hodně zdraví a díky, že jste mi otevřela oči,“ snažil se vtipkovat Vojtek, který teď neví, komu odpovídat dřív. Reakcí přibývá a jeho žena nemá na práci jen odpovídání rozhořčeným fanouškům. Musí třeba uvařit oběd, když je teď celá rodina doma.

    Sám Vojtek k humbuku kolem umělců a koronaviru aktivně přispěl. To když jako chrabrý rytíř přispěchal na virtuální obranu své ženy. „Co třeba zakázat fastfoody, protože na obezitu umírá ročně víc lidí než na chřipku, co tabák? Co alkohol? Takových epidemií tu máme několik a... NIC,“ rozčílil se pod statusem své ženy, když se do ní lidé kvůli kompenzacím pustili.

    To už bylo hodně mimo mísu, bylo vidět, že mu došly síly i argumenty. Jedna věc je zastat se manželky a druhá věc je podívat se pravdě do očí a vysvětlit jí, že to, co dala na sociální síť, je totálně mimo mísu a lidi to zvedne židle. To bohužel Vojtek neudělal, naopak přidal pár svých „postřehů“, které byly stejně uhozené a zbytečné jako „Petřina zeď nářků“.

    „To jako vážně? Romane, myslela jsem si, že jste rozumnější chlap. Ono porovnávat kapénkovou infekci s obezitou, kuřáctvím, kde člověk svým jednáním ničí své tělo...,“ kroutí hlavou jistá Lucie K., která nevěří svým vlastním očím, když čte hercovy řádky.

    „Celá Evropa zavádí stejná opatření, ale jen tady komedianti brečí a vztahují to na sebe. Doposud jsem vás jako herce i umělce měla ráda, ale líp byste udělal, kdybyste své ženě vypnul sociální sítě, než její slovní průjem tímto způsobem obhajoval,“ dodala a herec se odmlčel.

    Zřejmě vypnul sociální sítě i sobě. Anebo šel natáčet další z reklam na bankovní dům nabízející mimo jiné i úvěry a půjčky. Jednu takovou by si mohl s manželkou vzít, pokud jsou v takové hmotné nouzi, jak Petra Vojtková naznačuje...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 19:29 pátek 10. července 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      200
    • Haha
      52
    • Super
      50
    • Tvl
      29
    • Cože
      25
    • Sladký
      21