Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Mluvila jsem s koronavirem! Bývalá moderátorka Primy radí lidem z dovolené v Thajsku

    Lucie Špaková je aktuálně v Thajsku a komunikuje tam s koronavirem. Prý nám všem přináší poselství. | foto: Instagram Lucie Špakové

    Pracovala jako reportérka společenských akcí a moderovala primácký Top Star. Dnes je z ní ezoterička, koučka a zřejmě i expert na epidemie. Lucie Špaková radí lidem, jak mají bojovat s vážnou nemocí, která děsí celý svět a kvůli níž státy uzavírají své hranice. Z Thajska, kde momentálně tráví dovolenou s rodinou, vzkazuje, že bychom si s koronavirem měli popovídat a vyslechnout ho, co po nás chce.

    Skoro 130 tisíc nakažených a téměř 5 tisíc mrtvých. Taková je celosvětová bilance šíření nového typu koronaviru, který způsobuje onemocnění covid-19.

    Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch poprvé přiznal, že se situace nevyvíjí dobře, a Donald Trump se rozhodl pro všechny státy schengenského prostoru uzavřít hranice Spojených států amerických. V České republice je aktuálně přes sto nakažených a je vyhlášen nouzový stav, policie také zahájí kontroly, zda lidé dodržují karanténu.

    Mám vždycky pocit, že melu blbosti

    Lucie Špaková (33), bývalá moderátorka FTV Prima, která nyní přijala jméno Lucie Eon Vonchitzki, opustila mediální svět a vydělává si ezoterikou a koučinkem. Špaková začala pořádat sezení nazvaná „Štrůdl“, která prve nazvala chybně s kroužkem nad u (správně se píše štrúdl, jelikož se jedná o přejaté slovo), po upozornění, že název je chybný, přejmenovala sezení na „Štroodl“. Sezení měla údajně pomoci lidem s jejich seberealizací, dokonce s ní časopis Forbes dělal rozhovor.

    „Mám vždycky pocit, že melu blbosti,“ řekla jim na úvod a v rozhovoru například uváděla, že chtěla vytvořit platformu pro moderního člověka 21. století, který chce poznat sám sebe.

    Poté také měla projekt nazvaný Odvážlivci.

    „Naši ambasadoři se fotili se svými talismany, které pro ně mají nevyčíslitelnou hodnotu, tyto předměty nám zapůjčili, abychom je mohli poslat dál. Konkrétně lidem, kteří u nás na webu vyplní formulář, můžou tak na 14 dní mít u sebe předmět, který je nabitý velkou dávkou odvahy a energie,“ popisovala Špaková.

    Tvářemi Odvážlivců byli třeba Kovy nebo Tamara Klusová, ale projekt naprosto vyšuměl, a tak jsme se nikdo nedozvěděli, jak tyto kouzelné talismany skutečně někomu pomohly ve svízelné situaci.

    Na webu Odvážlivci jste si museli zaplatit členství, rozhodně ne levné, abyste se k těm kouzlům dostali, ovšem webová stránka dávno neexistuje a je zrušená. Lucie se poté v roce 2018 vdala za podnikatele z Ostravy Yuriho Vonchitzkého, který je v obchodním výpisu uváděn i jako Jurij Vančický, a během těhotenství na svém Instagramu například oznámila, že se potkala s duší zemřelé lady Diany.

    Ostatně na Instagramu sleduje Lucii přes 17 tisíc uživatelek. Lucie je denně seznamuje se svými ezo a duchovními objevy, rodina Vančických je nyní v resortu Wonderland Healing Center v Thajsku a odtamtud Lucie natáčí videa a informuje své divačky o tom, jak se tam žije, a dokonce i o tom, jak se potkala s koronavirem.

    Koronavirus vám přináší zprávu

    Rozhodla se světu vysvětlit, jak se k tomuto globálnímu problému máme postavit.

    „Chtěla jsem vám ukázat čísla, abyste utišili svou mysl a koncentrovali ji na něco jiného než na titulky časopisů a viděli i jiný pohled na věc. Zároveň jsem vám chtěla říct, že pokud cítíte nějaký strach a obavy, abyste se zamysleli nad tím, že každá nemoc přináší pouze nějakou zprávu. A je to zpráva o vašem těle, o stavu vaší duše, jak jste se k sobě chovali, jak jsme se jako lidstvo chovali k planetě zemi. Cítím, že s koronavirem je to absolutně stejné,“ říká s naprosto vážnou tváří Lucie Špaková, ze které se přes noc stala epidemioložka a získala zázračné schopnosti, díky nimž dokáže mluvit s koronavirem.

    Vzkazuje nám, že bychom si všichni měli ihned sednout a meditovat nebo se přímo koronaviru zeptat, co nám přináší za informace.

    Během tohoto sdělení nehnula ani brvou.

    „Přesně tohle udělala Katria, naše průvodkyně ve Svět.nici,“ říká Eon Špaková.

    Svět.nice je další webový projekt Lucie Eon Vonchitzki Špakové, kdy v půlročním kurzu podle jeho popisku najdete podstatu svého ženství, mnoho sebepoznávacích technik i novou síť přátel.

    Za kurz zaplatíte 18 500 korun a dostane třeba jóni vajíčko nebo si můžete taky zatančit v kruhu.

    „Udělala si channeling s koronavirem. Neskutečně mě potěšilo, jak k tomu přistoupila a jak zásadní informace vychannelingovala s koronavirem,“ popisuje Špaková v Thajsku, kde prý zůstane do konce měsíce.

    Bohužel nikdo nevychannelingoval pravidla českého pravopisu.

    „Co přináší za poselství a co nám chce říct? Každá nemoc nám přináší nějakou zprávu,“ dodala Špaková s tím, že tady je i jiná cesta.

    „Můžete si sednout do klidu a zeptat se přímo koronaviru, co přináší, co přináší za informaci,“ radí Špaková.

    Její kolegyně Katriel, která prý s koronavirem mluvila, to popsala následovně (přinášíme bez redakčních úprav, pozn. red.). „Naladila jsem se na svůj dech a šla v imaginaci do svého srdce. Do tohoto prostoru jsem přizvala ducha koronaviru. Požádala jsme ho, ať na sebe vezme podobu, se kterou můžu komunikovat. Představil se mi jako vysoká černá bytost se zvláštníma chapadlama a rozzlobenou tváří. Proč přicházíš? Jaké je tvé poselství? ptala jsem se jí. Mým záměrem je přimět lidi k uvnitření, přináším očistu a velké změny. To, co je kvalitní zůstane, to, co je iluzorní, ve velké většině zmizí. Přicházím k lidem, kteří potřebují silnou ránu od života k tomu, aby se zastavili a šli jinou cestou, odpověděla,“ vylíčila Katriel, jejíž jméno může být klidně Marta Nováková.

    Eon Špaková následně sdělila, že pokud její sledovatelé cítí, že v České republice to není ono, mají za ní přiletět do jejich thajského ráje.

    A vy ostatní buďte hlavně zdraví. Proti hlouposti a příležitosti nejsme všichni imunní.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:17 pátek 10. července 2020. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      74
    • Haha
      61
    • Trapas
      56
    • Sladký
      44
    • Cože
      43
    • Super
      42