Depeche Mode vydají dokument a koncertní film SPiRiTS in the Forest

Depeche Mode vydají dokument a koncertní film SPiRiTS in the Forest

Tisk

depeche mode200V návaznosti na celosvětový úspěch v kinech a chválu od fanoušků i tisku, vydají Depeche Mode dokumentární a koncertní film Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest. Album vyjde 27. března 2020 a již nyní si ho můžou fanoušci předobjednat.

 

Tento speciální čtyřdiskový (dva video a dva audio disky) box obsahuje kompletní zážitek a vyjde jak na DVD, tak na Blu-Ray nosičích. Na video discích fanoušci najdou kompletní dokument SPiRiTS in the Forest spolu s celým LiVE SpiRiTS koncertem, sestříhaným ze dvou show, které proběhly v rámci Global Spirit Tour v berlínském Waldbühne. Tento záznam zatím nebyl ještě nikde zveřejněn.

Na dalších dvou audio discích najdeme LiVE SPiRiTS soundtrack, živou audio nahrávku z vystoupení. Tento boxset je nezbytnou součástí sbírek všech dlouholetých fanoušků a sběratelů.

LiVE SPiRiTS audio CD Track list:

DISC 1
1. Intro
2. Going Backwards
3. It’s No Good
4. A Pain That I’m Used To
5. Useless
6. Precious
7. World in My Eyes
8. Cover Me
9. The Things You Said
10. Insight
11. Poison Heart

DISC 2
1. Where’s the Revolution
2. Everything Counts
3. Stripped
4. Enjoy the Silence
5. Never Let Me Down Again
6. I Want You Now
7. Heroes
8. Walking In My Shoes
9. Personal Jesus
10. Just Can’t Get Enough

 

depeche mode

Jak poznamel časopis Forbes, boxset Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest je novým zlatým standardem pro všechny koncertní filmy. Představu samotné koncepce dokumentu pojal režisér a dlouholetý spolupracovník Depeche Mode Anton Corbijn jako příběh šesti superfanoušků z různých částí světa. Ve filmu se jejich životy vymykají – všechny se velmi liší, kromě lásky k hudbě Depeche Mode a způsobu, jak hudba ovlivnila jejich životy. To vše se v závěru protne na berlínské show, která se uskutečnila v legendárním Waldbühne v roce 2018 v rámci celosvětového Global Spirit Tour, jehož se zůčastnilo více než tři milióny fanoušků během 115 vystoupení po celém světě. Hudba, včetně několika největších hitů kapely, a příběhy z dokumentu plynou hladce, osvětlují trvalou sílu Depeche Mode i jejich tvorby, která láme hranice a nakonec nás všechny sjednotí.

Jedna z největších filmových hudebních událostí loňského roku, Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest, se promítala na více než třech tisících plátnech v 80 zemích světa během loňského listopadu. Film utržil 4,5 miliónů dolarů a vidělo ho 220 000 diváků.

Předobjednávky: https://depechemode.lnk.to/SpiritsDVD

Více informací:
spiritsintheforest.com

Facebook – https://www.facebook.com/depechemode
Instagram – https://www.instagram.com/depechemode/
Twitter – https://twitter.com/depechemode


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Petra Š. Jirglová: „Pracovně jsem svou knihu nazvala “plážovka.”

jirglova 200Petra Š. Jirglová vždy ráda cestovala, ať už za zábavou, nebo za prací, a tato vášeň stála v základech nejen její úspěšné prvotiny Letuška z Economy aneb co na Instagramu neuvidíte (2019), ale i románového debutu Všechno nejlepší, Anoo, volně ins...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Bylo první vejce nebo slepice?

co nevime o slepicich 200Co nevíme o slepicích je název knihy Melissy Caugheyové, kterou nám v květnu přineslo nakladatelství Esence. Není to klasická chovatelská příručka, ale spíš povídání o slepicích, jejich životě a dalších zvláštnostech,...

Divadlo

Zaráz – Městské divadlo Zlín a Slovácké divadlo Uherské Hradiště opět po roce bilancují společnou přehlídkou

Zaraz2024 200Šest inscenací z nejnovějšího repertoáru Městského divadla Zlín a Slováckého divadla Uherské Hradiště - to je ZARÁZ, přehlídka jediných dvou profesionálních divadel působících ve Zlínském kraji. Ve třech dnech uvidí aktuální tituly kritici, publ...

Film

Mamma Mia! Pokračování letního hitu je konečně tady

mamma-mia 1Muzikál Mamma Mia! si před deseti lety získal srdce diváků po celém světě a ti od té doby doufali, že se dočkají pokračování osudů bláznivé Donny a jejich blízkých. Jejich čekání je konečně u konce – a mohou se těšit hned na dva příběhy!