Živí mrtví: Jak se natáčela obnažená scéna s Neganem

Živí mrtví: Jak se natáčela obnažená scéna s Neganem | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 5 obrázků
O "šťavnaté" scéně promluvil překvapivě Norman Reedus. Aneb natáčení podobných situací není pro herce žádná lahůdka.

Jednou z překvapivých scén v aktuální desáté řadě seriálu Živí mrtví/The Walking Dead byla milostná scéna mezi záporačkou Alphou (Samantha Morton) a bývalým padouchem Neganem (Jeffrey Dean Morgan). 

Byl to rozhodně zvláštní a docela vizuálně odvážná chvilka, která odhalila velké množství kůže. Vypadalo to tak, že se herci objevili před kamerami kompletně nazí. Což samozřejmě v online světě vyvolalo bouřlivé reakce. 

Představil Daryla Norman Reedus, který je ve skutečném světě velmi dobrým kamarádem Jeffreyho Deana Morgana, ale v rozhovoru pro Entertainment Weekly zchladil nadšení:

"Vzpomínám si na to, kdy byl daný moment napsán a já říkám, 'Jeffe!" a on na mě, 'Co? Co? Samantha nechce jít do naha, takže já nemusím být opravdu nahatý.' A já na to, 'To není to, co jsem slyšel. Slyšel jsem, že Samantha chce [být nahá], ale ty nechceš.' A on, 'Hele, opravdu ne, víš, já...' Začal koktat a já, 'Víš co?' Já ukázal v tomhle seriálu zadek už několikrát a to přede všemi!"

Nakonec to bylo vyřešeno tak, že bylo použito oblečení v barvě kůže, aby herci nemuseli být úplně nazí. I když pravda, moc "chlapácké" to nebylo, bylo to spodní prádlo, které používají baletní tanečníci a také plenka. Podstatné je, že se herci cítili v rámci možností komfortně a iluze pro diváky byla na obrazovkách zachována.

Uvidíme, jak se tenhle záporácký "vztah" bude dál vyvíjet. Další díl seriálu je naplánován na 15. 3. 2020 a ponese název Walk with Us. Herce zahalené jen v neviditelných tělových "pyžamech" si můžete připomenout dole v galerii.

Zdroj: Entertainment Weekly

Foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu