Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu

Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 6 obrázků
Produkce i přes komplikace poběží dál, mrkněte na první obrázky z natáčení.

Natáčení marvelovky Shang-Chi sice před nedávnem začalo v Austrálii dle plánu (pro film vytvořené kulis jsou prý monstrózní), avšak koronavir zasáhl i tuto produkci a do dobrovolné karantény se odebral režisér filmu Destin Daniel Cretton, u něhož se objevilo podezření nákazy. V tuhle chvíli se čeká na výsledky a natáčení hlavního štábu (který vede Cretton osobně) se pozastavilo. Další části produkce ovšem nadále běží, když kupříkladu sekundární štáb zodpovědný za přípravu akčních scén pracuje na plné obrátky. Právě ten nejspíš bude zodpovědný za první fotky a video z natáčení, které můžete vidět níže.

Současně se objevilo několik nových informací a spekulací. Dle serveru SlashFilm by se mohl ve snímku představit Florian Munteanu, profesionální boxer, který pořádně zatopil hlavnímu hrdinovi v boxerském dramatu Creed II. Měl by si zahrát padoucha (nikoliv hlavního). Pokud tomu tak vážně bude, tak by to nahrávalo zvěstem, že se alespoň část filmu odehraje na bojovém turnaji.

Rovněž spatřila světlo světa spekulace o tom, že se ve filmu ukáže Fin Fang Foom, což je v komiksech starověký drak ze světa Kakaranthara, který umí plivat kyselinu a telepaticky komunikovat s různými jinými životními formami.

Shang-Chi Filming - Set Video from r/marvelstudios
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was “Lights, Camera, Action” for a major film shoot at Moore Park today, with two helicopters being used during the shoot. @aerologisticshelicopters Bell 206L-3 VH-DFN carried registration T-R888 for the shoot, while the beautiful jet black Borg Fleet Management Bell 429 VH-MJI was sitting on top of a makeshift helipad. Filming continues tomorrow from 1500L until 0100L Friday. Today’s shoot finished at 1730L, and these shots were taken between 1930L and 1945L this evening - Swipe for more images #MyNikonLife @nikonaustralia #D500 #sydney_insta #b206 #b206l #b429 #avgeeks #aviationgeek #aviator #aviators #aircrew #skylovers #aviationdaily #aviationlovers #planespotter #planespotting #aviation #aircraft #plane #airplane #instaplane #instagramaviation #aviationphotography #photooftheday

Příspěvek sdílený 16Right Media (@16right_media),

Shang-Chi byl v komiksech inspirovaný filmy s Brucem Lee, takže v mnohém odkazuje na klasické bojové filmy. V komiksové předloze Shanga jeho otec vychovává v naprostém odříznutí od světa v čínské pevnosti. Stane se z něj mistr bojových umění, takže díky svému umu dokáže porazit i některé protivníky s nadpřirozenými silami. V pozdějším životě Shang zjišťuje, že jeho otce je zlosyn, který ho zneužívá pro své špinavé účely a oba se stávají odvěkými nepřáteli. Shang dokáže koncentrovat svoje Chi a díky tomu překračovat meze běžného lidského organismu. Je tak rychlý, že dokáže uhýbat kulkám či je odrážet náramky. Později je vystavený vesmírnému záření, které mu umožňuje se replikovat.

Scénář filmu píše Dave Callaham, režíruje Destin Daniel Cretton. V hlavních rolích Simu Liu, Tony Leung a Awkwafina. Americká premiéra je naplánována na 12. února 2021.

Zdroje: SlashFilm, ScreenRant, CBM, Reddit

Foto: Marvel Comics, Warner Bros.

Galerie: 7

Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu | Fandíme filmu Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu | Fandíme filmu Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu | Fandíme filmu Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu | Fandíme filmu Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu | Fandíme filmu Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu | Fandíme filmu Shang-Chi: Fotky z částečně pozastaveného natáčení kung-fu marvelovky jsou tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest