AKTUÁLNĚ: Bytové družstvo Krušnohor uzavírá budovu správy
Sídlo Krušnohoru. Foto: archiv
Most

Most - V neděli 15. března 2020 se sešli vedoucí pracovníci Stavebního bytového družstva Krušnohor na mimořádné poradě a rozhodli se pro kolektivní opatření proti šíření koronaviru. Učinili tak v rámci ochrany klientů družstva i pracovníků správy.

Od pondělí 16. března 2020 se uzavírá budova správy družstva v ulici Československé armády 1766 v Mostě a její pobočka na Ukrajinské ulici 997 v Litvínově.

Nejzávažnější záležitosti klientů budou pracovníci družstva, kteří budou běžně docházet do zaměstnání, vyřizovat mimo osobní kontakt.

Klienti využijí telefonních čísel a e-mailových adres, jež jsou publikovány v každém vydání měsíčníku Krušnohor na stranách 2 a 3 a také na webových stránkách družstva, Informačního serveru (pokud má klient zřízený přístup) a poštovní schránky u vchodu číslo 1 do mostecké budovy a poštovní schránky u vchodu do litvínovské pobočky.

„Děkujeme všem klientům za to, že chápou toto opatření a že se nebudou dožadovat vstupu do budovy správy družstva v Mostě a do pobočky v Litvínově. Opatření odvoláme, jakmile pomine nebezpečí šíření koronaviru,“ sdělil ředitel družstva František Ryba.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru