zvláštní poděkování
Quantcom.cz

Harry Styles úplně poprvé v Praze

Harry Styles

autor: archiv   

zvětšit obrázek

Zpěvák Harry Styles, asi nejvýraznější postava populárního boybandu One Direction, nedávno vydal novou desku Fine Line. Zmiňované album bude od dubna propagovat na velkém turné. Jednou z evropských zastávek bude 11. května 2020 i Praha, kde se v pražské O2 areně šestadvacetiletý hudebník představí úplně poprvé!
Harry Styles začal svoji kariéru v chlapecké kapele One Direction, s kterou dosáhl na úplný vrchol. Skupina prodala miliony alb a singlů po celém světě a získala téměř dvě stovky prestižních ocenění, mezi kterými nechybí ceny Brit Awards, MTV Video Music Awards, Billboard Music Awards nebo American Music Awards. One Direction vyprodávali ty největší koncertní haly po celém světě. V roce 2016 se ale kapela odmlčela a jednotliví členové se začali věnovat svým sólovým projektům.

Ten svůj Harry Styles odstartoval skvěle. Debutový singl Sign Of The Times se může pyšnit více než dvaceti zlatými a platinovými statusy a také několika prestižními oceněními. Svoje kvality Styles potvrdil i na prvním albu z roku 2017, které dosáhlo na platinu například v Americe, Austrálii, Kanadě, Itálii nebo v Polsku a Stylese katapultovalo mezi nejsledovanější britské umělce současnosti.
Poslední deska Fine Line obsahuje dvanáct písní, první ochutnávkou byl singl Lights Up, který na YouTube nasbíral již přes 50 milionů zhlédnutí. Jak interpret sám dodává, nová deska je především o sexu a pocitech smutku, a dále připouští, že při jejím natáčení konzumoval i psychedelické drogy. Jeho slova potvrzuje i klip k pilotnímu singlu, který mnoho jeho příznivců považuje za kontroverzní. I přesto, nebo možná i díky tomu, je Harry Styles aktuálně jedním z nejzajímavějších mladých britských umělců, kteří zaujmou nejen svým charismatem, ale i skvělým hlasem a výtečně vyprodukovanými popovými songy jako je excelentní Adore You. Nejnovějším potencionálním hitem je nadupaná balada Falling (VIDEO).

Pokud chcete britského zpěváka a skladatele vidět dříve. Podívejte se na záznam koncertu BBC Harry Styles Live in Manchester.
Vysílá Česká televize: 20.3., 20.20 hod., ČT art
Opakování: 21.3., ČT art

9.3.2020 18:03:00 Redakce | rubrika - Koncerty

Časopis 17 - rubriky

Archiv čísel

reklama

Bastard (Městské divadlo Brno)

Články v rubrice - Koncerty

QUEENIE připravila na narozeninové koncerty i nové písně

QUEENIE

Kapela QUEENIE, která se stará o repertoár Freddie Mercuryho a Queen, je jednou z nejžádanějších kapel v České ...celý článek


Turbodechovka Fanfare Ciocărlia roztančí Flédu

Fanfare Ciocărlia

Fanfare Ciocărlia, jedna z nejproslulejších balkánských dechovek, představí 12. května v premiéře na Flédě svo ...celý článek



Časopis 17 - sekce

LITERATURA/UMĚNÍ

Fotografie Miloše Budíka v Praze

Vila Tugendhat ve fotografii Miloše Budíka

Muzeum města Prahy navazuje na výstavu Muzea města Brna Miloš Budík – Jsem fotograf, a představí hlavním celý článek

další články...