Lorenzo Brino tragicky zemřel. Dětské hvězdě seriálu Sedmé nebe bylo pouhých 21 let

Lorenzo Brino tragicky zemřel. Dětské hvězdě seriálu Sedmé nebe bylo pouhých 21 let
Zdroj: Archiv

Fanoušci seriálu Sedmé nebe smutní, v minulých dnech nás totiž opustil Lorenzo Brino. Mladý herec devátého března ztratil kontrolu nad svým vozem a utrpěl zranění, která nebyla slučitelná se životem. Vzpomínat na něj budou nejenom fanoušci seriálu, ale také jeho početná rodina.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 16. 03. 2020 10:27

Americký herec, který pochází ze čtyřčat, se k hraní dostal společně se svým dvojčetem. A bylo to už velmi brzy. Bylo jim sotva pár měsíců, když si zahráli v Sedmém nebi.

Nikdo další už ve voze nebyl

Tím, že Lorenzo měl tři totožné sourozence, tak se na začátku seriálu všichni střídali. Ale v době, kdy už od sebe šli rozeznat, byli do rolí vybráni jen Lorenzo a jeho bratr Nikolas. V oblíbeném Sedmém nebi, které běželo například na televizní stanici Prima Love, hráli od roku 1999 až do roku 2007.

Nedávno však svět zasáhla smutná zpráva o Lorenzově tragické nehodě. Mladý herec podle dostupných informací ztratil kontrolu nad svým vozidlem a jeho auto se střetlo se sloupem. Na místě nehody byl ihned prohlášen za mrtvého, ovšem celý případ je i nadále vyšetřován. Jediným štěstím je, že s s Lorenzem ve voze už nikdo další neseděl.

Máš tam velkou práci

Fanoušci a kamarádi na něj ale nezapomínají. „Byla to krásná duše,“ napsal jeho přítel na sociálních sítích. „Od 21. září 1998 do 9. března 2020 jsme byli požehnání, že máme v našich životech překrásnou duši Lorenza Brina,“ napsal Brinův kamarád pod video na YouTube, ve kterém jsou zachyceny klipy seriálové dvojice. „Existuje množství lidí, kterých se dotkl svou postavou a kouzlem. Je to až neuvěřitelné. Byl to věrný přítel a bratr. Vždy mi kryl záda, bez ohledu na to, co se dělo. Odpočívej v pokoji, bratře,“ napsal smutně jeho bratr.

Ke ztrátě milovaného Lorenza se vyjádřila i jeho teta. „Tvoje ztráta mi v srdci zanechala obrovskou díru. Bůh potřeboval dalšího anděla a vzal tebe. Dávej, prosím, pozor na tvou matku a tátu, taky na sestru Mimi, bratry Antonia, Zacharyho a Nicholase. Máš tam nahoře velkou práci,“ rozloučila se.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články