Radiohouse umožní včasné přerušení kampaní

pondělí, 16. března 2020, 15:40 Aktuality, Rádio MediaGuru

Také zdarma nebo s minimálními náklady přetáčí spoty z produktově orientovaných na imageové.

Zdroj: Radiohouse

Zdroj: Radiohouse

Rozhlasové zastupitelství Radiohouse (Media Bohemia) umožní reklamním klientům včasné přerušení kampaní a jejich vysílání v pozdějších termínech. Reaguje tak na skutečnost, že řada objednaných kampaní je zaměřená na konkrétní akce nebo by směřovala zákazníky do nuceně uzavřených obchodů. „Také zdarma nebo s minimálními náklady přetáčíme spoty z produktově orientovaných na imageové," uvedl jednatel společnosti Štěpán Ryska.

Radiohouse zároveň registruje růst zájmu o média v souvislosti s tím, že lidé tráví více času doma. Poslechovost rádií skupiny na radia.cz se měla za poslední týden zvýšit o 17 %.

Rádia sítě Hitrádia spustila od pondělí novou rubriku Pomáhejme společně, která má pomoci zprostředkovat posluchačům nové možnosti podnikatelů, obcí i dalších organizací v řešení komplikované situace s ohledem na COVID-19 a aktuálním nařízením Vlády ČR.

„Ke komunikaci kromě on air a online vysílání využijeme také sociální sítě. Hitrádia tak dávají prostor ve svém vysílání všem našim dosavadním partnerům i řadě menších, kteří dosud náš rozhlasový prostor nevyužívali. Cena produkce je zdarma, jednotlivé odvysílání také, případná větší četnost vysílání zohlední konkrétní sdělení,“ sdělil Ryska.

-mav-