Šťastný i bez Penny. Johnny Galecki alias Leonard z Teorie velkého třesku si užívá otcovství

Šťastný i bez Penny. Johnny Galecki alias Leonard z Teorie velkého třesku si užívá otcovství
Zdroj: TV Prima
Herec Johnny Galecki se naplno prosadil až se sitcomem Teorie velkého třesku.Herectví podlehl už jako malé dítě.Galecki si vyzkoušel jak divadelní, tak i filmové a seriálové role.Leonard nechyběl ani v jedné epizodě seriálu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Herec Johnny Galecki, alias počítačový geek Leonard Hofstadter, si v Teorii zahrál kamaráda a spolubydlícího neméně šíleného a samotářského Sheldona. V čem jsme mohli ale herce vidět ještě před oním slavným sitcomem? A jak se mu daří v osobním životě?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 16. 03. 2020 16:30

Johnny Galecki se narodil 30. dubna 1975 v městečku Bree v Belgii. Poté, co jeho otci skončila vojenská služba, se s celou rodinou přestěhoval do Chicaga. K herectví inklinoval již od dětství. V sedmi letech začal účinkovat v představeních místních divadelních spolků.

Na vtipný život Leonarda Hofstadtera se můžete podívat každý všední den večer na Prima Cool.

Začátky

V roce 1989 si jej vyhlédli tvůrci oblíbené komedie Vánoční prázdniny. V témže roce se také objevil v dramatu Jiskra. První velký úspěch ale zaznamenal až se známým sitcomem Roseanne. Strávil v něm celých pět let. Dalším milníkem byl pro něj rok 1997 a filmy Mr. Bean: Největší filmová katastrofa, horor Tajemství loňského léta a kriminálka Nerovná partie.

Galecki byl také často obsazován do role gayů. Třeba v komedii Všichni moji muži, kde bojuje s Christinou Ricci, neboť oba mají zálusk na stejného muže a v romantice Nahoru, dolů, v níž si zahrál asistenta Bena Afflecka.

Konečně se prosadil

Přestože měl Johnny na krku už třicítku, stále se nedokázal plně zviditelnit. Objevil se v nezávislém počinu Morgan’s Ferry a filmu V roli Mony Lisy. Vrátil se také ze stříbrného plátna na televizní obrazovky (Jmenuju se Earl) a divadelní prkna ve hře The Little Dog Laughed, kde si zahrál, překvapivě, mužského prostituta. A pak se konečně dočkal. Získal jednu ze dvou hlavních rolí v připravovaném seriálu Teorie velkého třesku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki),

Narození dítěte

S narozením svého potomka se herec pochlubil na sociálních sítích. Pod černobílou fotkou, na které byla i jeho přítelkyně, napsal tento komentář: “Jsme šťastní, že jsme mohli do tohoto skvělého světa přivítat našeho syna. Děkujeme všem za podporu.” K poděkování se na vlastním účtu také připojila i Alaina, jež se svými fanoušky sdílela sérii fotek dokumentujících celý průběh jejího těhotenství.

Galecki ale původně počítal s tím, že bude mít dceru. Na důkaz svého přesvědčení si dokonce nalakoval jeden nehet na růžovo. “Když jsem se dozvěděl, že se narodí kluk, rozhodl jsem se, že mu video z oslavy, která proběhla před porodem, neukážu pěknou řádku let. Počkám si, až bude schopný přijmout, že jsem preferoval holku,” dodal s úsměvem herec.

NA LEONARDOVY FOTKY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: csfd.cz, irishmirror.ie

Zdroj fotek: Prima Cool

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články