InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arpád Györi: Věřili jsme ve finále. Musíme se ale vyšší moci podřídit

Trenér HC Tábor Arpád Györi. , Autor: Josef Janda

Trenér HC Tábor Arpád Györi.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Konec letošní druholigové sezony přišel hodně rychle. Hokejisté HC Tábor se právě připravovali na semifinálové boje, když byl zbytek letošní hokejové sezony vzhledem k vládním opatřením v boji s koronavirem zrušen. Tým stihl odehrát základní část skupiny Střed, ve které skončil na 2. místě. Během sezony sehrál 42 zápasů s bilancí 27-2-0-13 a získal 85 bodů. Výrazně kladné skóre 207:102 bylo nejlepší obranou a třetím nejlepším útokem skupiny Střed. V rozhovoru pro Týdeník Táborsko zhodnotil čerstvě skončený ročník hlavní trenér HC Tábor Arpád Györi.

 

Jak vnímá zrušení play-off? Očekával ve vyřazovacích bojích úspěch? Trenér Györi zhodnotí umístění a zamyslí se, co chybělo jeho svěřencům k prvnímu místu. Rozpovídá se také o exotickém čínském mužstvu Golden Dragon. Trenér Tábora zhodnotí průběh základní části a promluví o návratech Davida Blažka a Jakuba Matušíka do týmu. Byli oba pro mužstvo přínosem? Jak hodnotí Arpád Györi produktivitu obránce Kamila Černého? Oproti loňské sezoně byla letos gólmanská jednička jasná. Chytal slávista Dominik Šorf a David a Michal Novákové prožívali těžké období. Také o tom trenér HC Tábor Arpád Györi promluví, stejně tak o tom, zda bude trénovat áčko také v příští sezoně.

Letošní sezona skončila hodně nečekaně. Jak vnímáte kvůli vyhlášení nouzového stavu v celé republice zrušení play-off?

Konec sezony vnímáme asi jako každé mužstvo. Nějaké indicie byly, ale takhle rychle to asi nikdo nečekal. O to víc mrzí konec sezony mužstva, která se dostala do play-off. Všichni jsme čekali na vyvrcholení sezony, ale proti vyhlášení vlády jsme samozřejmě nemohli nic udělat. Rozhodnutí musíme respektovat. Po sportovní stránce je to smutná událost. Všechny nás to mrzí, ale...

Celý rozhovor s trenérem HC Tábor Arpádem Györim čtěte ve středečním tištěném Týdeníku Táborsko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace