Trvalo to sto let, než se Tomáš Plekanec přiznal k tomu, že chodí s Lucií Šafářovou. Pravda, úplně tomu nenahrávalo to, že byl stále ženatý s Lucií Vondráčkovou, se kterou má syny Matyáše a Adama. Jejich manželství bylo ale stejně v troskách.

O jeho poměru s Šafářovou se spekulovalo dlouhou dobu. Rozumět si přeci jen museli o něco více. Vondráčková je minimálně pracovně Plekancovi na hony vzdálená, ale Šafářová se, stejně jako on, věnovala profesionálně vrcholovému sportu.

Jejich láska prostě ututlat nešla a právě z ní vzešla malá Leontýnka. Šafářová se nyní na svém Instagramu svěřuje se svými každodenními radostmi i starostmi. Samozřejmě, že se převážná část týká mateřství. Došla dokonce tak daleko, že fanouškům prozradila, co ji opravdu trápí.

„Tak si říkám, kdy si zase v klidu dám ráno teplý kafe? To si asi chvíli počkám, ale studený je prý na krásu. Moc mi teda nechutná. Ono i to bez kofeinu není ono. Už skoro spinká a stačí když se podívá a budu pít studený klidně pořád,“ rozněžňuje se. Otázka studeného kafe ji ale zjevně trápí, což jistě každý chápe.

Lucie touží po teplém kafi

„Není nic krásnějšího, než se poprvé probudit jako maminka,“ napsala krátce po porodu, kdy se bála, že její pes Rocky novorozenou holčičku nepřijme. To se ale nestalo. „My vyrazili na prochajdu do lesa! Otestovali jsme kočár v terénu a Rockymu se také líbí! Měla jsem z toho obavy, ale je to parádní ochranář Leontýnky,“ napsala u snímku, kde je s kočárkem v přírodě.

S Tomášem Plekancem si péči o malou Leontýnku moc užívají. Radostí bez sebe byli už když Šafářová otěhotněla. „Když jsem skončila s tenisovou kariérou, napadlo mě, jestli ještě zažiji takovou radost jako při sportovních vítězstvích,“ tázala se na sociální síti.

Když se dozvěděla, že je těhotná, byla štěstím bez sebe

Teď už vím, že v životě existuje daleko větší radost a v dnešní době to vnímám i jako velký dar! Čekáme s Tomášem miminko a velmi se na nový přírůstek do rodiny těšíme! Ten moment, kdy člověk vidí ťukat srdíčko toho malého na ultrazvuku, je asi nejkrásnější pocit v životě! Jsme rádi, že se naše rodina rozrůstá a věřím, že budeme šťastní,“ dodala Lucie a její slova se záhy naplnila.

K narození malé Leontýnky jim pogratulovala dokonce i Plekancova exmanželka Lucie Vondráčková. Tím některým doslova vyrazila dech. „Hodně zdraví a štěstí nové sestřičce přejí brácha Adam, Maty a Lucka,“ vzkázala Plekacově nové rodině.

Lucie Vondráčková už se přes rozvod s Plekancem přenesla

S rozpadem svého vztahu už se nejspíše smířila, i když na počátku to tak nevypadalo. Svůj Instagram spamovala srdceryvnými citáty, nejspíše aby dala najevo, jak moc je zraněná. Spoustou lidí to ale bylo považováno za nevhodné.

„Láska se ptá přátelství: Proč jsi na světě, když existuji já? Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím,“ zněl jeden z nich. Nyní je Vondráčková vyrovnaná a v poklidu čeká, až narazí na toho pravého. Nijak intenzivně prý nehledá.