Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Poslatsms.cz, špatná zkušenost

Poslatsms.cz, špatná zkušenost
Některé servery poskytují možnost odeslat SMS zprávu přímo z počítače nebo tabletu. Touto vymožeností se chlubí také web poslatsms.cz. Ale, bohužel, vypadá to, že se jen tím chlubí.

Na webu https://www.poslatsms.cz/ se dočtete, že "Nejlepší věci v životě jsou zdarma. Bez opisování kódů do všech sítí. Podporujeme O2, Vodafone, T-Mobile i virtuální operátory. Po registraci navíc adresář, doručenky, možnost odpovědět a další". No, pravdu autoři tohoto projektu zřejmě vůbec nemají. 1. Text SMS zprávy Napište text až do délky 5x 160 znaků, který bude odeslán v SMS zprávě. Podařilo se 2. Telefonní číslo příjemce Zadejte telefonní číslo na které chcete odeslat SMS zprávu. Podařilo se 3. Odeslat SMS Podařilo se, na můj e-mail přišla zpráva: Nyní potvrďte svůj email kliknutím na tento odkaz: Potvrdit email Podařilo se, ale tím všechno skončilo! Otevřela se sice stránka Ověření: Email byl ověřen Projekt dále píše: "Děkujeme za ověření emailu. Teď víme, že je opravdu Váš a budeme na něj moci zaslat důležité informace, například odkaz pro vytvoření nového hesla apod. K žádným jiným účelům použit nebude, nemusíte mít obavy. Nyní, prosím, pokračujte ověřením telefonního čísla." A dále mně to už nefungovalo, ani přes registraci do zdejší služby. Na Internetu existuje několik subjektů, které službu SMS zdarma provozují. A však služba https://www.poslatsms.cz/ je nejméně důvěryhodná. Nemá uvedenou podnikatelskou registraci, případně sídlo podnikajícího subjektu. Připočteme-li k tomu, že stránky této služby nefungují korektně a na e-mail pomoc@poslatsms.cz nepřichází žádná odpověď, může se pravděpodobně jednat o podvodný web. Třeba jen pro získávání adres e-mailů a hesel. Pokud tomu tak není, očekávám vysvětlení, abych mohl uvést okolnosti popravdě na pravou míru. Zdroje: Vlastník webu, Lukáš Pulda: https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=405980&typ=UPLNY WHOIS: Doména-poslatsms.cz

Galerie Počítač

Image #71
Kvido 04-03-2020 14:50 972 0 komentářů

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.